Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΗ Η MERCEDES ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΡΙΣΤΗ

Διαβάστηκε από 20496 αναγνώστες - 4/9/2020

1 ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ
Τα γόνατα της αερανάρτησης “Air-Body-Control” είναι τεράστια. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι προαιρετικό και κοστίζει στη Γερμανία 1.785 ευρώ, αλλά αξίζει σε κάθε περίπτωση τα λεφτά του.
2 ΚΑΛΟΒΑΜΜΕΝΟ 
Το μεταλλικό κόκκινο του «υακίνθου» είναι σαφώς ένας τόνος, με τον οποίο δε βλέπουμε συχνά μια E-Class. Το επίπεδο της βαφής, όμως, σε όλο το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό.
3 ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ 
Στις βαλβίδες εισαγωγής βρέθηκαν επικαθήσεις άνθρακα πετρελαίου. Πρόκειται για μια συνηθισμένη εικόνα στους diesel κινητήρες με ανακύκλωση καυσαερίων. Ευτυχώς δεν επηρεάζει τη λειτουργία του κινητήρα.
4 ΜΑΚΡΥΣ ΣΩΛΗΝΑΣ 
Η Mercedes-Benz δεν έκανε οικονομία σε ό,τι αφορά το σύστημα της εξάτμισης. Είναι ογκώδης και ανθεκτική στο χρόνο. Επίσης, ο υπερτροφοδότης (turbo), ο καταλύτης και το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων είναι σε καλή κατάσταση.
5 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ 
Στο πάτωμα του αμαξώματος βρήκαμε ένα αιωρούμενο μέταλλο. Ωστόσο, αυτό δεν αποκόπηκε και ο ήχος του δεν ακουγόταν καθόλου μέσα από το αυτοκίνητο.
6 ΔΙΑΒΡΩΣΗ; 
Έπειτα από την αφαίρεση των εμβόλων των κυλίνδρων, ανησυχήσαμε ρίχνοντας μια ματιά στους θαλάμους. Ωστόσο, τα καφέ ίχνη ήταν οι αβλαβείς συνέπειες μιας ειδικής επίστρωσης.