Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με 424 ίππους και ροπή φορτηγού
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 424 ίππους και ροπή φορτηγού

Διαβάστηκε από 10324 αναγνώστες - 28/12/2023

Κάτω από το μυώδες καπό στρογγυλοκάθεται ένα αναβαθμισμένος εξακύλινδρος κινητήρας 3 λίτρων, αντί για 2,7 που φοράει το απλό Bronco, με το V6 turbo μοτέρ όχι μόνο να βρυχάται σαν θηρίο, ειδικά όταν τα κλαπέτα της εξάτμισης είναι ανοιχτά διάπλατα, αλλά να είναι και εντυπωσιακά ισχυρό, αφού αγγίζει τους 424 ίππους και τα 600Nm ροπής. Χάρη στην ισχύ του και το ραφιναρισμένο αυτόματο κιβώτιο δέκα ταχυτήτων, το Ford Bronco Raptor μπορεί να πιάνει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 5,6 δλ., ενώ ακόμα και στα 120 χλμ./ώρα στο τέρμα γκάζι νιώθεις την εκτόνωση της δύναμης πιο άγρια από οποιαδήποτε Mustang.



Εννοείται ότι η τετρακίνηση διαθέτει τρία διαφορετικά κλειδώματα για να αντιμετωπίζει ότι βρίσκεται στο διάβα της, ενώ ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μέσα από 12 προγράμματα οδήγησης που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη του.

Αγνωστο αν θα έρθει στην Ευρώπη

Αν σου άρεσε, αξίζει να μάθεις ότι το Ford Bronco Raptor κοστίζει 68.500 δολάρια στην Αμερική, αλλά αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μάλλον δύσκολα θα το κάνεις δικό σου, αφού δεν προβλέπεται ακόμα να έρθει στην Ευρώπη. Βέβαια μπορείς να παρηγορηθείς με το απλό Ford Βronco που εισάγεται επίσημα στη Γηραιά Ήπειρο και στη Γερμανία ξεκινάει από τα 74.500 ευρώ.
 
Κάνεις τις λίμνες λακκούβες και τους βράχους άσφαλτο!
Με αναρτήσεις που καταπίνουν τα πάντα και διαφορικά για όλες τις επιφάνειες.
424 άλογα, 600Νm ροπή και 0-100 σε 5,6!
Βγαίνουν εύκολα πόρτες, ουρανό και πίσω μέρος, 25 εκ. πιο φαρδύ από το απλό Bronco!
Θα το πρότεινες σε κάποιον που θέλει off-road περιπέτεια ή θα τον «έστελνες» σε άλλο μοντέλο;

 
 
 

Σελ.
1
To Ford Bronco Raptor δεν κολλάει πουθενά
Σελ.
2
Με 424 ίππους και ροπή φορτηγού