Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε: VW T-Cross

9/6/2019

Μικρό αλλά θαυματουργό.. Το νέο SUV της VW, κατασκευάζεται στην Παμπλόνα της Ισπανίας, είναι πιο άνετο από το Polo και ελάχιστα πιο ακριβό..

Ο Ταύρος, είναι κατά κάποιο τρόπο ένα είδος SUV, στην συνομοταξία των ζώων. Έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, του αρέσει να σηκώνει σκόνη, μπορεί να περάσει από παντού και ενίοτε κάνει την φιγούρα του και μέσα στην πόλη.  Σε κάθε περίπτωση, η Παμπλόνα, είναι γνωστή κυρίως για δύο πράγματα: α) τον ετήσιο αγώνα των βοοειδών και β) το εργοστάσιο της VW,  στο οποίο οι Ισπανοί κατασκευάζουν το Polo, τα τελευταία 35 χρόνια..



Τώρα ήρθε η ώρα του VW Τ-Cross, που μπορεί να βασίζεται τεχνολογικά στο Polo, εντούτοις ανήκει οπτικά σε μια υψηλότερη κατηγορία. Τα 19 εκατοστά απόστασης από το έδαφος, το καθιστούν κατάλληλο για κάθε χρήση. Εντυπωσιακό ότι μπορείτε να καθίσετε 60 εκατοστά πάνω από την άσφαλτο και 30 πάνω από το δάπεδο του αυτοκινήτου (το ρυθμιζόμενο ύψος στο κάθισμα του οδηγού είναι στην βασική έκδοση). Το μικρότερο SUV της Volkswagen θα μπορούσε να ενσωματώσει ένα σύστημα τετρακίνησης, αλλά δεδομένου ότι το βασικό πεδίο δράσης του έτσι και αλλιώς είναι η πόλη, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Όποιος θέλει ένα πραγματικό off-road αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία, θα κοιτάξει κάποιο άλλο μοντέλο. Με μήκος μόλις 4,11 μέτρα και πλάτος 1,76 μέτρα, το VW T-Cross ταιριάζει σε όλους τους χώρους στάθμευσης, ακόμα και στη στενότερη ισπανική συνοικία. Είναι έξι εκατοστά στενότερο από τον συγγενή του, τον συναγωνιστή του Golf, το T-Roc. 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις