Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συνήθη προβλήματα- το συμπέρασμά μας

Συνήθη προβλήματα- το συμπέρασμά μας

Διαβάστηκε από 6732 αναγνώστες - 4/7/2022

Οι λίγες αδυναμίες είναι εύκολο να αναγνωριστούν

Κοινοποίησέ το »

Ο γερμανικός premium ανταγωνισμός δεν μπορεί να είναι υπερήφανος με τα προβλήματα της καδένας χρονισμού (BMW) και τους TFSI κινητήρες, που… μεθούν, πίνοντας το λάδι (Audi). Η Stelvio εντυπωσιάζει με τη μακροπρόθεσμα καλή απόδοσή της, καθώς και το δυναμικό χαρακτήρα της. Δεν αξίζει καν να αναφερθούν μικρές απροσεξίες στο φινίρισμα.
Έτσι, τα πραγματικά αδύνατα σημεία είναι στην ουσία μηδενικά. Από την άλλη πλευρά, παράγοντες όπως η αυξημένη κατανάλωση, καθώς και τα φρένα και τα ελαστικά, που φθείρονται γρήγορα είναι συνηθισμένα σε αυτήν την κατηγορία. Εδώ, το αυξημένο βάρος του αυτοκινήτου και το σπορτίφ στιλ οδήγησης του ιδιοκτήτη επηρεάζουν σκληρά τα υλικά. Συνολικά, ωστόσο, η φθορά είναι προβλέψιμη.



Πανοραμική οροφή
Το μεγάλο γυάλινο τζάμι αφήνει να περνά φως και, μερικές φορές, και νερό όταν οι αγωγοί εκροής είναι βουλωμένοι. Επίσης, οι αεροδυναμικοί θόρυβοι μπορεί να γίνουν ενοχλητικοί.
Μπροστινή κάμερα
Το συγκεκριμένο μέρος του εξοπλισμού μερικές φορές δε λειτουργεί σωστά και μαζί του διάφοροι βοηθοί. Σε περίπτωση ελαττώματος, θα βοηθήσει μόνο η πλήρης αντικατάσταση.
Σύστημα πλοήγησης
Με τη μικρή οθόνη του, το ευμέγεθες τμήμα των pixel μοιάζει με αυτό του 2010 και μπορεί να ικανοποιήσει εν μέρει μόνο τις σημερινές απαιτήσεις.
Διάκενα
Είναι δύσκολο να τα αναγνωρίσετε εδώ, αλλά μια τέτοια υπέρβαση δεν είναι καθόλου διασκεδαστική. Το συνεργείο μπορεί να βοηθήσει.
Φινίρισμα
Ο φαινομενικά μέτριας ποιότητας επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων δε συμβαδίζει με την κατά τα άλλα καλοφτιαγμένη Alfa.
 
Κατανάλωση-Ρύποι
Κατανάλωση δοκιμής 10,2 l αμόλυβδη/100 km
Εκπομπές CO2 243 g/km
Συμπέρασμα: Η Stelvio διασώζει τις συνηθισμένες αρετές της Alfa, όπως το στιλ και ο δυναμισμός στην κατηγορία των SUV. Η καλή ποιότητα, από την άλλη πλευρά, είναι εξίσου νέα, όπως και οι εκπληκτικά υψηλές υπολειμματικές τιμές με δεδομένο πως πρόκειται για μεταχειρισμένα μοντέλα.