Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

1.400 κλήσεις στην Θεσσαλονίκη σε 16 ώρες

8/1/2020

Θα μπορούσε να είναι ακόμα και ρεκόρ Γκίνες, αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο της Θεσσαλονίκης, με τις παράνομες σταθμεύσεις. Σχεδόν τετραπλασιάστηκαν τα περιστατικά για παράνομη στάθμευση, με ένα πολύ μεγάλο τμήμα αυτών των παραβάσεων, να αφορούν θέσεις ατόμων με αναπηρία…

Ένα ακόμα θεαματικά αρνητικό ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημοτικού σύμβουλου Θεσσαλονίκης, αρμόδιου για θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλή, οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση μέσα σε μια ημέρα, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, 1400 κλήσεις κοινοποιήθηκαν μέσα σε 16 ώρες, με ένα πολύ μεγάλο τμήμα αυτών των παραβάσεων, να αφορούν θέσεις ατόμων με αναπηρία… Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ, καθώς ο μέσος όρος κλήσεων που κόβονται τις καθημερινές, δεν ξεπερνά τις 500 με 600. Η Δημοτική Αστυνομία της πόλης εστίασε περισσότερο στους βασικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων Τσιμισκή, Εγνατία, Λεωφόρο Νίκης, Βασ.Ολγας και Αγίου Δημητρίου, όπου έπεσε και ο κύριος όγκος των οχημάτων.
Το φαινόμενο του διπλοπαρκαρίσματος στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ συχνό η αλήθεια είναι, αλλά το πιο ανησυχητικό φαινόμενο είναι, η παντελής έλλειψη κοινωνικής ευθύνης και συμπεριφοράς, παρκάροντας παρανόμως στις θέσεις ανθρώπων με ειδικές ανάγκες… Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως τον Δεκέμβριο του 2019 αφαιρέθηκαν 190 πινακίδες και κόπηκαν ισάριθμες κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα σε θέσεις ΑΜΕΑ, ενώ το ίδιο διάστημα πέρσι είχαν αφαιρεθεί, 50 πινακίδες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις