Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
60 με 70 ευρώ το Fuel Pass 2

60 με 70 ευρώ το Fuel Pass 2

20/6/2022

Η κυβέρνηση υπόσχεται νέα ενισχυμένη επιδότηση, με περισσότερα χρήματα και διευρυμένα κριτήρια.

Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να γίνουν και επίσημα γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη επιδότηση του Fuel Pass. Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητήθηκαν και «κλείδωσαν» στο τελικό ποσό που θα δοθεί. Από την 1η Ιουλίου, το Fuel Pass 2 θα ξεκινήσει και θα έχει διάρκεια τρεις μήνες, ήτοι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Μέχρι και 70 ευρώ για ετήσιο εισόδημα κάτω των 45.000 ευρώ

Με βάση τα όσα ακούγονται, το νέο βοήθημα έναντι στην ακρίβεια των καυσίμων θα είναι ενισχυμένο σε χρηματικά ποσά, αλλά και σε κριτήρια. Ειδικότερα, τα χρήματα που θα δοθούν σε κάθε κάτοχο ΙΧ αυτοκινήτου ορίζονται στα 60 με 70 ευρώ (σε σχέση με τα προηγούμενα 40 και 50 ευρώ), ενώ σε ότι αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια αυτά θα είναι διευρυμένα με το όριο στα 45.000 ευρώ (έναντι των 30.000 προηγουμένως). Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως περίπου 4 εκατομμύρια κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα είναι δικαιούχοι για το νέο επίδομα.

Πως θα κινηθεί το diesel

Τώρα σε ότι αφορά το πετρέλαιο κίνησης, η επιδότηση θα συνεχίσει να ορίζεται στην αντλία και πιθανότατα θα αυξηθεί, φτάνοντας τα 0,15 ευρώ το λίτρο από τα 0,12 ευρώ.
 

+20 ευρώ η νέα επιδότηση;
Στα 60 με 70 ευρώ ορίζεται το Fuel Pass 2.
Για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι και  45.000 ευρώ.
Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις.
Δηλαδή μας λένε πως φτάνουν 60-70 ευρώ για τις βενζίνες του καλοκαιριού?

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε