Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένο Nissan Qashqai 2024

Ανανεωμένο Nissan Qashqai 2024

29/12/2023

Την ανανεωμένη έκδοση του Nissan Qashqai περιμένουμε μέσα στη νέα χρονιά, με αρκετές αλλαγές στον τομέα της σχεδίασης και στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό του.

Το νέο θα φέρει το Qashqai του 2024;

Το δημοφιλές μικρομεσαίο SUV της Nissan αναμένεται να παρουσιαστεί το 2024, με σκοπό να αντιμετωπίσει τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό της κατηγορίας του. Το Qashqai άλλωστε αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ιαπωνικής βιομηχανίας, ειδικά στην χώρα μας, και πάντα οι νέες εκδόσεις του αποτελούν σημείο αναφοράς.

Η ανανεωμένη έκδοση του, θα έχει σημαντικές αλλαγές στην σχεδίαση του εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν αναφέρουν διαφοροποιήσεις σε επίπεδο κινητήρων.

Αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση

Τα πρώτα αλλαγμένα σημεία που θα δούμε στην ανανεωμένη έκδοση του Nissan Qashqai 2024, θα είναι στην εξωτερική του σχεδίαση. Διατηρώντας την μοντέρνα φουτουριστική σχεδίαση που έχει υιοθετήσει οι Ιάπωνες της Nissan τα τελευταία χρόνια, θα προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά, με αλλαγμένη μάσκα και διαφορετικούς προβολείς εμπρός και πίσω. Η εξωτερική του σχεδίαση θα είναι γεμάτη ακμές και γωνίες που θα προσφέρουν μεγαλύτερο δυναμισμό.

Εσωτερικές αλλαγές και μεγαλύτερος εξοπλισμός

Ίδια φιλοσοφία θα ακολουθήσει και η εσωτερική σχεδίαση του ανανεωμένου Nissan Qashqai, αφού αλλαγές θα υπάρξουν και στο σαλόνι του. Καλής ποιότητας αφρώδη πλαστικά θα διακοσμούν το εσωτερικό του αυτοκινήτου, απόδειξη πως η Ιαπωνική βιομηχανία έχει αλλάξει πολιτική και σε αυτό τον τομέα σχεδίασης. Οι πληροφορίες της αγοράς αναφέρουν πως ακόμα πιο πλούσιες θα είναι σε εξοπλισμό το ανανεωμένο Qashqai, ακόμα και από την βασική του έκδοση.

Χωρίς αλλαγές σε κινητήρια σύνολα

Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφορία, για αλλαγές στους κινητήρες του ανανεωμένου Nissan Qashqai του 2024. Έτσι λοιπόν, περιμένουμε το ιαπωνικό μικρομεσαίο θα συνεχίσει να προσφέρεται με τον ήπια υβριδικό κινητήρων των 1,3 λίτρων σε δύο εκδόσεις στα 140 και τα 158 άλογα με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο X-Tronic αλλά και την αυτοφορτιζόμενη υβριδική έκδοση e-Power με τα 204 άλογα

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις