Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αποκαλύφθηκε το UrbanRebel από την Cupra

3/9/2021

Κάποιος εκεί στο σχεδιαστικό τμήμα της Cupra, πρέπει να είχε αφιερώσει άπειρες ώρες στο NFS Underground. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το τεράστιο άνοιγμα στον μπροστινό προφυλακτήρα και η εξωφρενική αεροτομή που θα ζήλευε ακόμα και το Subaru Impreza. Με μέγιστη απόδοση 429 ίππων αυτό είναι το εξωπραγματικό μικρό ηλεκτρικό όχημα της Cupra.

Ενώ είχαμε ήδη δει την πίσω όψη του νέου πρωτοτύπου UrbanRebel, πλέον έχουμε μία καλύτερη εικόνα για το μικρό ηλεκτροκίνητο όχημα που κατασκεύασε η Cupra πάνω στην κοντύτερη MEB πλατφόρμα της Volkswagen, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα μοντέλα του group VAG που θα χρησιμοποιούν την ίδια αρχιτεκτονική μέχρι το τέλος της δεκαετίας.


Πίσω αεροτομή που θα ζήλευε και Impreza

Πίσω αεροτομή που θα ζήλευε και Impreza

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

  
Οι σχεδιαστικές γραμμές του οχήματος κρίνονται υπερβολικές ακόμα και αν μιλούσαμε για αυτοκίνητο στο Need for Speed underground, με τον μπροστινό προφυλακτήρα να έχει ένα τεράστιο άνοιγμα και την πίσω αεροτομή να είναι μεγαλύτερη και από αυτές που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα Impreza.
 
Σύμφωνα με την Cupra, η ιπποδύναμη ανέρχεται στα 335 άλογα αλλά υπάρχει δυνατότητα να φτάνει μέχρι και τα 429 για σύντομο χρονικό διάστημα, η οποία κρίνεται παραπάνω από αρκετή έτσι ώστε τα πρώτα 100 χιλιόμετρα την ώρα να έρχονται σε 3,2 δευτερόλεπτα.
 
Το κανονικό όμως μοντέλο που αναμένεται το 2025 θα αποδίδει λιγότερη ισχύ και σίγουρα θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καταφέρει να πιάσει τα πρώτα 100 km/h. Και παρότι βλέπουμε το πρωτότυπο να διαθέτει τρεις πόρτες μάλλον το κανονικό μοντέλο θα έχει πέντε, προσαρμοσμένο και αυτό στο πνεύμα της εποχής.

Μέχρι και 439 ίππους φτάνει η απόδοση του κινητήρα

Μέχρι και 439 ίππους φτάνει η απόδοση του κινητήρα

 
Το μοντέλο αναμένεται να κοστίσει μεταξύ 20 και 25 χιλιάδες ευρώ και θα είναι η αντίστοιχη έκδοση της Cupra απέναντι στο αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen ID 1.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε