Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ασφάλιση αυτοκινήτου ανάλογα με τη χρήση

Ασφάλιση αυτοκινήτου ανάλογα με τη χρήση

17/2/2022

Το ενδεχόμενο για ασφάλιση του αυτοκινήτου με βάση το πόσο προσεκτικός είσαι κατά την οδήγηση, είναι αρκετά κοντά στο να γίνει πραγματικότητα στο σύντομο μέλλον.

Βάσει χρήσης η ασφάλιση αυτοκινήτου

Η πανδημία του COVID άλλαξε την καθημερινότητά μας, ενώ αναμένεται να αλλάξει και άλλα πράγματα στο μέλλον. Αρκετά πράγματα που μας φαινόντουσαν αδιανόητο να γίνουν, ξαφνικά έγιναν συνήθεια όπως ας πούμε η τηλεργασία. Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο, θέματα όπως “τέλη με το μήνα” πλέον παίρνουν σάρκα και οστά, ανοίγοντας το δρόμο και για την “ασφάλιση με τη χρήση”, κάτι το οποίο άρχισε να ενδιαφέρει όλο και περισσότερους.  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αυξημένο ενδιαφέρον για τέτοια προγράμματα

Πρόσφατη έρευνα σχετικά με αυτό, έδειξε πως μεγάλο ποσοστό πολιτών σε διάφορες χώρες του κόσμου θα ενδιαφερόταν για μία ασφάλιση αυτοκινήτου βάσει χρήσης. Πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί που ενδιαφέρθηκαν για ανάλογα προγράμματα αυξήθηκαν κατά 43% σε σχέση με πριν. Σίγουρα πίσω από αυτό το νούμερο υποβόσκει η έξαρση της πανδημίας, η καραντίνα, τα μέτρα προστασίας κατά του COVID ακόμα και η τηλεργασία, που είναι μερικά από τα αίτια που έκαναν τους περισσότερους από εμάς να αφήσουμε στην άκρη το αυτοκίνητο για αρκετό καιρό και να ψάχνουμε τρόπους να μειώσουμε τα κόστη. 

Ασφάλιση με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας

Η πρόταση που δόθηκε στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου κάνει χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, τοποθετώντας ένα νέο σύστημα τηλεματικής στο όχημα. Με την βοήθεια του τελευταίου, θα καταγράφονται πληροφορίες για τον κάθε οδηγό όπως οι συνήθειες του, κυρίως το αν οδηγεί προσεκτικά κλπ. ξεφεύγοντας από τα στερεοτυπικά δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα, ανταμείβοντάς τον με μπόνους εκπτώσεις στα ασφάλιστρα

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις