Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δωρεάν Formula 1 τέλος! Εσύ πού θα δεις τα Grand Prix του 2024;

Δωρεάν Formula 1 τέλος! Εσύ πού θα δεις τα Grand Prix του 2024;

19/2/2024

Οι δωρεάν μεταδόσεις των Grand Prix της Formula 1 σταματούν. Για το 2024, όλα όσα έχουν να κάνουν με την F1 θα μεταδίδονται από το συνδρομητικό Ant1+. Εσύ πού θα δεις την τελευταία χρονιά του Lewis Hamilton με τα χρώματα της Mercedes;

Formula 1: Μόνο με πληρωμή στον AΝΤ1+

Η πρεμιέρα της Formula 1 για το 2024 πλησιάζει. Στις 2 Μαρτίου γίνεται το πρώτο Grand Prix στο Μπαχρέιν, το οποίο και θα παρακολουθήσουμε ζωντανά στον Ant1 (όσοι το επιθυμούν θα γίνει προβολή και στα Village Cinemas). Αυτός, όμως, θα είναι και ο μοναδικός αγώνας που θα δούμε δωρεάν στο κανάλι του Αμαρουσίου, διότι όλο το υπόλοιπο καλεντάρι θα μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω πληρωμής στον Ant1+. Και μιλάμε για το μεγαλύτερο σε διάρκεια πρόγραμμα στην ιστορία της Formula 1, μιας και θα περιλαμβάνει 24 Grand Prix, αλλά και το τελευταίο του Lewis Hamilton με την Mercedes, προτού φορέσει τα κόκκινα της Ferrari!

Ant1+: Παίρνεις Formula 1, WWE, σειρές και ταινίες

Υπάρχουν διάφορες δυνατότητες συνδρομής για το Ant1+. Μπορείς να επιλέξεις, για παράδειγμα, 9μηνη συνδρομή (49,99 ευρώ) στην οποία και περιλαμβάνεται φυσικά η Formula 1, μα και διάφορα άλλα προγράμματα (αποκλειστικές ξένες σειρές και ταινίες, WWE, τηλεοπτικές παραγωγές του Ant1). Και για να εστιάσουμε στην F1, εκτός των Grand Prix, οι συνδρομητές του Ant1+ θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν την ζωντανή μετάδοση στα 6 Sprint Races, τα 60 Free Practices και τα 24 Qualifying Sessions κάθε Grand Prix. Επιπλέον, θα προβάλλονται οι αγώνες της F2 και F3, μια σειρά από εκτεταμένα highlights από το Porsche Supercup, καθώς και το πρωτάθλημα γυναικών, το F1 Academy.

Formula 1 TV: Βλέπεις το Grand Prix μέσα από το cockpit όποιου πιλότου θέλεις

Από πέρσι αρχίσαμε να μαθαίνουμε περισσότερα για την Formula 1 TV. Πρόκειται για μία παγκόσμια πλατφόρμα, στην οποία έχει πλούσιο περιεχόμενο για την παγκόσμια κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 51 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 59,99 ευρώ για τον επόμενο χρόνο.
 
Και τι παίρνεις; Υπάρχουν φυσικά όλα τα παραπάνω. Από εκεί και πέρα, με την Formula 1 TV έχεις υπερ-πλούσιο pre και post show με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, έχεις live ενημέρωση με πληροφορίες για κάθε οδηγό (φθορά ελαστικών, γυρολόγια κ.λπ.), έχεις αρχειακό υλικό από Grand Prix παλαιότερων χρόνων.
 
Και κορυφαίο όλων, έχεις τη δυνατότητα να... οδηγείς εσύ μονοθέσιο. Διότι μπορείς να παρακολουθείς το Grand Prix από την κάμερα που έχει κάθε πιλότος στο κράνος του, οπότε δίνεται η αίσθηση ότι συμμετέχεις ενεργά στον αγώνα! Με αστερίσκο σε όλα τα παραπάνω, ότι η μετάδοση γίνεται στην αγγλική γλώσσα (ή όποια εσύ επιλέξεις).
 
Εσύ, λοιπόν, τι λες; Πού αξίζει περισσότερο να βάλεις τα λεφτά σου για να δεις Formula 1 και ό,τι άλλο extra; Προτιμάς κάποια άλλη εναλλακτική;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε