Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δώσε με ασφάλεια πλέον το αυτοκίνητο στο παιδί σου

4/9/2019

Ολοι οι γονείς τρέμουν στην ιδέα πως θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσουν το αυτοκίνητο στο παιδί τους, όταν ακόμα δεν θα έχει μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση. Προσωπικά ήδη με πιάνει κρύος ιδρώτας σκεπτόμενος αυτό το ενδεχόμενο. H Skoda βρήκε την λύση στο σοβαρό πρόβλημα των γονιών.

Η νέα τεχνολογία γεωγραφικού ελέγχου που παρουσίασε η Τσέχικη βιομηχανία της Skoda, μας επιτρέπει να προκαθορίσουμε και να ελέγξουμε τις περιοχές που θα κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο, κατά την διάρκεια κατοχής και οδήγησης του από τα παιδιά μας. Αυτό συμβαίνει με την ενσωμάτωση μιας λειτουργίας geofencing στην εφαρμογή Skoda Connect, δημιουργώντας ουσιαστικά μια προκαθορισμένη περιοχή στην οποία θα οδηγηθεί το αυτοκίνητο.



Αν το όχημα ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια που έχουν οριστεί, ο γονέας θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος. Παράλληλα, σου δίνει την δυνατότητα ορισμού απαγορευμένης περιοχής, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να αποφευχθεί πάση θυσία η επίσκεψη σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
Να τονίσουμε πως η εφαρμογή Skoda Connect μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για το επίπεδο καυσίμου, μέσης ωριαίας ταχύτητας, συνολικής διανυθείσας απόστασης, μέσης κατανάλωσης αλλά και ακριβούς τοποθεσίας του οχήματος. Τέλος να σημειωθεί πως η εφαρμογή Skoda Connect μπορεί πολύ εύκολα και δωρεάν να εγκατασταθεί στο smartphone του καθενός, είτε μέσω του Google Play Store είτε μέσω του AppStore.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις