Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Εκπτώσεις έως και 3.800 ευρώ στα μοντέλα της FCA

Διαβάστηκε από 78028 αναγνώστες - 11/4/2020

Αποκτήστε το νέο Υβριδικό Fiat 500 με έκπτωση 1.000 ευρώ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η FCA προχωρά σε γενναίες εκπτώσεις, δίνοντας σας την ευκαιρία να αποκτήσετε το αγαπημένο σας μοντέλο άτοκα και εύκολα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία του FCA Group έδωσε στην δημοσιότητα τις νέες προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα των εταιριών Fiat, Abarth, Alfa Romeo και Jeep.
 
Fiat
Τα φλας πέφτουν στο ολοκαίνουργιο Υβριδικό Fiat 500 το οποίο συνοδεύεται με έκπτωση 1000 ευρώ αλλά και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Το νέο μοντέλο των Ιταλών, πετυχαίνει έως και 30% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου αλλά και απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας, εξασφαλίζοντας ένα πράσινο και βέβαιο μέλλον. Η Fiat κάνει πιο προσιτή από ποτέ την υβριδική τεχνολογία με το νέο της μοντέλο, την ώρα που συνεχίζει να παρέχει στυλ αλλά και ευελιξία στις αστικές μετακινήσεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως η έκπτωση (και η εγγύηση) ισχύει και για τις μη υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου.



Με τιμή στα 11.990 ευρώ, το Panda CNG αποτελεί το οικονομικότερο μικρό μοντέλο της αγοράς με εργοστασιακό κιτ φυσικού αερίου. Ένα καύσιμο που έχει εξασφαλισμένη τόσο τη χαμηλή κατανάλωση, όσο και την χαμηλή τιμή αγοράς του. Το best seller της μικρής κατηγορίας και πρώτο σε εταιρικές πωλήσεις μοντέλο το 2019, επωφελείται της συνολικής έκπτωσης των 1.260 ευρώ και έρχεται να προσφέρει την λύση στο κόστος των καυσίμων, μαζί με αξιοπιστία και τρομερή ευελιξία. Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις επωφελούνται επίσης από έκπτωση 1.160 ευρώ, ενώ αμετάβλητη παραμένει και η εργοστασιακή εγγύηση των 5 ετών. 
 
Για όσους χρειάζονται μεγαλύτερο χώρο αλλά ιταλική φινέτσα, υπάρχει το Fiat 500L το οποίο εντυπωσιάζει με τον all around χαρακτήρα του και πλέον μπορεί να γίνει δικό σας μέσω του νέου άτοκου προγράμματος χρηματοδότησης της FCA Bank με 50% προκαταβολή. Να υπενθυμίσουμε πως το επίσης στιλάτο αστικό crossover 500X διαθέτει τιμή εκκίνησης τα 16.990 ευρώ με τον 1.000άρη turbo κινητήρα των 120 ίππων, για όσων την καρδιά έχει κερδίσει η νέα αυτή κατηγορία που κερδίζει τη μερίδα των πωλήσεων.
 
Τέλος, το μοντέλο με τα 1.000 πρόσωπα, Fiat Tipo απολαμβάνει πλέον τη μέγιστη ευκολία απόκτησης με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με 35% προκαταβολή. Ένα αυτοκίνητο που λύνει τα χέρια κάθε οικογενειάρχη και διατίθεται τόσο σε hatchback αλλά και sedan εκδοχή με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου (δείτε επιδόσεις και καταναλώσεις εδώ) αλλά και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Μία ακόμη απόδειξη της εμπιστοσύνης της εταιρίας, στην αντοχή των μοντέλων της, στοιχείο στο οποίο επενδύουν πολλά οι οικογενειάρχες και όχι μόνο.
 
Abarth
Για όσους αναζητούν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε επιδόσεις, ευελιξία και εμφάνιση, θα την βρουν στα μοντέλα Abarth. Με όλα της τα μοντέλα να διαθέτουν 4ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 160.000χλμ.), πλέον ο κύκλος των αγοραστών θα πολλαπλασιαστεί. Η συνύπαρξη εντυπωσιακών συνόλων με γραπτή εγγύηση αποτελεί την καλύτερη οδηγική συνταγή στον χώρο της αυτοκίνησης. 


 
Alfa Romeo
Η ιταλική φίρμα δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν δικό τους πιο εύκολα από ποτέ, το κομψότερο και εντυπωσιακότερο μικρομεσαίο μοντέλο της αγοράς. Η Alfa Romeo Gιulietta που συνεχίζει να ξεχωρίζει μέσω της εντυπωσιακής εμφάνισης και της premium αύρας της, μπορεί να αποκτηθεί πλέον άτοκα με χρηματοδότηση μέσω της FCA Bank (50% προκαταβολή έως 48 μήνες εξόφληση). Ένα αυτοκίνητο που δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες των μικρομεσαίων μοντέλων συνοψίζοντας στο 100% την ιταλική φινέτσα. Για να διαλέξετε κινητήρα - εξοπλιστικό πακέτο, ή ακόμα και να φτιάξετε τη δικιά σας Giulietta βήμα-βήμα, πατήστε εδώ.
 

 
Jeep
Όλα τα μοντέλα της εταιρίας συνοδεύονται με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 160.000χλμ. (όποιο διάστημα καλυφθεί πρώτο). Τα νέα μοντέλα της εταιρίας διατηρούν το γνήσιο και αυθεντικό Jeep DNA, την ώρα που απολαμβάνουν όλες τις νέες τεχνολογίες άνεσης αλλά και ασφάλειας. Μάλιστα το επιβλητικό και σκληροτράχηλο Compass διατίθεται πλέον με έκπτωση από 2.800 ευρώ έως και 3.800 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του, τόσο εξοπλισμού όσο και κινητήρων.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις