Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχονται τα αναβαθμισμένα MG μέσα στο 2024

Έρχονται τα αναβαθμισμένα MG μέσα στο 2024

11/12/2023

Αναβαθμίζει τα ηλεκτρικά αλλά και αυτά με κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Αποκαλύπτονται πολλά νέα μοντέλα μέσα στο 2024.
Παρουσιάζεται το φρεσκαρισμένο MG4.
Στηρίζει τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης η MG.

Αναβαθμίζει τα ηλεκτρικά, αλλά και αυτά με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Σε μία σειρά αναβαθμίσεων στα μοντέλα της, είτε αυτά κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης, είτε με ηλεκτρικά μοτέρ, θα προχωρήσει η MG. Μέσα στο 2024 θα γίνουν όλα τα αποκαλυπτήρια, συμπεριλαμβανομένου του ανανεωμένου MG4. Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε και με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της MG, Lu Jiajun, που ταυτόχρονα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στα αυτοκίνητα που κινούνται με κινητήρες καύσης, καθώς υπάρχει ακόμα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού που τα προτιμάει.

Αποκαλύπτονται πολλά νέα μοντέλα μέσα στο 2024

Παραχωρώντας δηλώσεις σε ευρωπαϊκά Μέσα , ο Lu Jiajun, σημείωσε πως το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους η εταιρεία θα αναβαθμίσει τα μοντέλα της με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ τα ηλεκτρικά της θα ακολουθήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Οι αποκαλύψεις των διάδοχων του ΜG3 αλλά και του ZS, θα λάβουν χώρα τη νέο έτος, όπως και τα ανανεωμένα MG5 και MG7.

Παρουσιάζεται το φρεσκαρισμένο MG4

Ένα από τα νέα μοντέλα που ετοιμάζει η MG είναι το ανανεωμένο MG4, που θα έρθει με ένα πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό. Το επόμενο έτος, θα λανσάρει επίσης ένα νέο SUV που ως διάδοχο του Marvel R. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στη πλατφόρμα Modular Scalable Platform της SAIC που υποστηρίζει και τη δυνατότητα εναλλαγής μπαταριών με πακέτα έως 150 kWh.

Στηρίζει τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης η MG

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως η MG δε θα εγκαταλείψει τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, κάτι που ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Lu Jiajun. «Δεν θα εγκαταλείψουμε τα αυτοκίνητα με κινητήρες καύσης. Εξάλλου, πολλές παγκόσμιες αγορές εξακολουθούν να προτιμούν τα παραδοσιακά οχήματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις