Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

i20 N: Ήρθε για να κυριαρχήσει, Kona N: Tο ανήσυχο B-SUV

Διαβάστηκε από 25066 αναγνώστες - 24/9/2021

Το αυτοκίνητο που ήρθε να πάρει τα πρωτιά στην κατηγορία των μικρών GTi. Mε αγωνιστικό υπόβαθρο και τεχνογνωσία από το WRC, η Hyundai έδωσε στην αγορά ένα αυτοκίνητο που ανεβάζει τους παλμούς του οδηγού με τις επιδόσεις και τις αγωνιστικές του ικανότητες, ακόμα και στις καθημερινές μετακινήσεις του. Οι 204 ίπποι του και τα 275Nm ροπή υπόσχονται εκπληκτικές επιδόσεις, κάτι που είδαμε και στη πίστα, με το 0-100 να έρχεται σε 6,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ/ώρα.

Kοινοποίησε το »


Το i 20 N στρίβει αποφασιστικά, χάρη στη σφιχτή του ανάρτηση και το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό του, με τα φρένα να συμπεριφέρονται άψογα στις δύσκολες συνθήκες της πίστας. Ο οδηγός έχει πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων, όπως το Rev Matching (συγχρονίζει τον κινητήρα με το κιβώτιο για πιο ομαλές ή πιο σπορ αλλαγές σχέσεων) και το launch control, ενώ μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 5 διαφορετικά προφίλ οδήγησης. Η τιμή εκκίνηση του μικρού GTi  είναι τα 24.990 ευρώ,  με χειροκίνητο σασμάν και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων.



Kona N: Χώροι και επιδόσεις σε ένα
To Β-SUV που θέλουν όλοι οι ανήσυχοι οικογενειάρχες. Έχει τους χώρους για να φορτωθούν  τα μπαγκάζια της οικογένειας, έχει τη δύναμη που θέλει ο οδηγός για να μην ξεχάσει τη  νεανική του φύση.  Με τον κινητήρα να αποδίδει 280 ίππους και 392 Nm ροπής, το Kona N έχει άκρως σπορ προσανατολισμό,  με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση να συμβάλει τα μέγιστα και τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει την λειτουργία της ανάλογα τις οδηγικές του διαθέσεις. Εκτός από τα 5 βασικά προγράμματα οδήγησης που συναντάμε στην υπόλοιπη Ν γκάμα, το κορεάτικο SUV εφοδιάζεται με 4 επιπλέον (Snow, Deep Snow, Mud και Sand), που μπορούν να επιλεχτούν για ταχύτητες έως 60 χλμ./ώρα. Στο Kona N συναντάμε στο N Grin Shift, ενώ βγαίνει αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο DCT 8 σχέσεων. Η τιμή για «καυτό» Β-SUV ξεκινάει από τα 42.990 ευρώ.
  
Η Hyundai με τις εκδόσεις Ν χαράζει το δικό της μοναδικό δρόμο, θυμίζοντας στο κόσμο της αυτοκίνησης, ότι υπάρχουν ακόμα αυτοκίνητα που προσφέρουν οδηγικές συγκινήσεις και έκρηξη αδρεναλίνης  με το βύθισμα του δεξιού πεταλιού στο πάτωμα.

ή πηγαίνετε κατευθείαν στη σελίδα που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »