Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Lancia Delta: Επιστρέφει!

24/8/2021

Η «Θρυλική» Lancia Delta θα επιστρέψει στις ζωές μας, με το τεχνολογκό υπόβαθρο της Stellantis, σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η Lancia Delta αποτελούσε παραδοσιακά ένα πόλο έλξης για τους θαυμαστές της Ιταλικής βιομηχανίας, και όχι άδικα. Πλέον η Lancia, μαζί με τις Alfa Romeo και DS Automobiles, αποτελούν το premium «χαρτί» της Stellantis, και μέσω του στρατηγικού πλάνου της, σκοπεύει να αναβιώσει την κομψή Ιταλίδα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Η Lancia θα κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και θα λανσάρει τρία νέα μοντέλα από το 2024 έως και το 2027. Πρώτη θα κάνει την εμφάνιση της η Lancia Ypsilon, όπου η 4η γενιά της θα κάνει ντεπούτο το 2024. Δεύτερη στην σειρά παρουσίασης θα είναι μια crossover έκδοση, ενώ το 2027 θα κάνει την εμφάνισή της η νέα ηλεκτρική Delta.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, η τέταρτη γενιά της Lancia Delta θα βασιστεί στην πλατφόρμα STLA  του Ομίλου, που μπορεί να φιλοξενήσει μοντέλα της κατηγορίας C και D, με μέγιστη αυτονομία κίνησης 700 χιλιομέτρων.
 
Αν και είναι αρκετά νωρίς για τελικές αποφάσεις, το «ρεύμα» της εποχής δείχνει την τάση που έχουν οι βιομηχανίες να επαναφέρουν στο προσκήνιο μοντέλα με βαθιά απήχηση στο κοινό, σε ηλεκτρική μορφή. Η Delta για την Ιταλική βιομηχανία της Lancia, αποτελεί ίσως το πιο γνωστό μοντέλο της, και είναι απόλυτα λογικό να θέλει να ποντάρει σε αυτό, για την νέα εποχή της. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε