Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην επίσημη αποκάλυψη μιας μοναδικής McLaren 720S προχώρησε η εταιρεία.

Το συγκεκριμένο μοναδικό μοντέλο παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι.

To μότο του ιδρυτή της εταιρείας Bruce McLaren το οποίο έχει πάρει θέση στο πάνω μέρος της αεροτομής και γράφει «Η ζωή μετριέται σε επιτεύγματα, όχι μόνο σε χρόνια».

Για να γίνουν αυτές οι αλλαγές χρειάστηκαν 120 ώρες.

Μία και μοναδική McLaren 720S

14/11/2017

Στην επίσημη αποκάλυψη μιας μοναδικής McLaren 720S προχώρησε η εταιρεία, στην αεροτομή της οποίας δεσπόζει το μότο του ιδρυτή της εταιρείας Bruce McLaren.

Το συγκεκριμένο μοναδικό μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι, κατασκευάστηκε για ένα και μόνο πελάτη, από το τμήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας McLaren Special Operations (MSO).
 
Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ένα σατέν μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες παίρνουν θέση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος. Συγκεκριμένα το μοντέλο φέρει ένα προστατευτικό θερμότητας 24 καρατίων, ενώ χρυσού χρώματος είναι βαμμένες και οι ζάντες. Επιπλέον οι αναβαθμίσεις του εξωτερικού μέρους περιλαμβάνουν το νέο μπροστινό σπλίτερ, τις εισόδους αέρα, τον πίσω προφυλακτήρα και την οροφή από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό, χρυσής απόχρωσης είναι τα paddles των ταχυτήτων, ένα μικρό μέρος του τιμονιού το οποίο φιλοξενεί και ανθρακονήματα, αλλά και ένα μέρος των θυρών. Από κει και πέρα αξίζει να κάνουμε ειδική αναφορά στο μότο του ιδρυτή της εταιρείας Bruce McLaren το οποίο έχει πάρει θέση στο πάνω μέρος της αεροτομής και γράφει «Η ζωή μετριέται σε επιτεύγματα, όχι μόνο σε χρόνια».
 
Τέλος να αναφέρουμε πως για να γίνουν αυτές οι αλλαγές χρειάστηκαν 120 ώρες, εκ των οποίων οι 30 από αυτές δαπανήθηκαν για την αεροτομή, ενώ σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαφοροποιήσει σε σχέση με τις εργοστασιακές 720S.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις