Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μπράβο στη VW που έριξε το επιτόκιο, αλλά...;

Μπράβο στη VW που έριξε το επιτόκιο, αλλά...;

26/10/2023

Σε μείωση 2 μονάδων του επιτοκίου της στα χρηματοδοτικά προχώρησε η VW ως 31/10. Πάνω απο 4.000 ευρώ περισσότερα καλούνται να πληρώσουν όσοι αγόρασαν τους προηγούμενους μήνες το ίδιο αυτοκίνητο. Ερωτηματικό το αν θα περιλάβει στο μειωμένο επιτόκιο αυτούς που αγόρασαν αυτοκίνητο και δεν έχουν παραλάβει ακόμα.

Η VW έριξε το επιτόκιο στα χρηματοδοτικό της ως 31/10. Τι θα γίνει με όσους παρήγγειλαν πρόσφατα όχημα;

Κάτι που εκνευρίζει, δικαίως, τους αγοραστές αυτοκινήτων είναι να παραγγέλνεις ένα όχημα και μετά να βγαίνει η αντιπροσωπεία και να αλλάζει τους όρους αγοράς, είτε με έκπτωση είτε με αλλαγή επιτοκίου προς τα κάτω, αφού εσύ έχεις υπογράψει. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που έχεις παραγγείλει ένα αυτοκίνητο και δεν το έχεις παραλάβει; Δεν θα έπρεπε να μπαίνεις σε καθεστώς χαμηλότερου επιτοκίου, αφού αντιστοίχως όταν έχεις παραγγείλει ένα αυτοκίνητο και αυτό έρχεται με ανατίμηση, σου ζητάνε περισσότερα χρήματα; Στα χρηματοδοτικά γιατί να μην γίνεται; Η VW τι πρέπει να κάνει;

Η VW πραγματοποιεί μια περιορισμένη προσφορά μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μειώνοντας το επιτόκιο στα χρηματοδοτικά προγράμματα όλων των μοντέλων της κατά 2 μονάδες.

Μέχρι τώρα η VW είχε χρηματοδοτικό με σχετικά υψηλό επιτόκιο, με το οποίο ένα αυτοκίνητο όπως π.χ το T-Roc έβγαινε ουσιαστικά 8.280 ευρώ πιο ακριβό (σε πρόσφατο άρθρο το είχαμε αναδείξει) σε σχέση με την αρχική τιμή τιμοκαταλόγου. Με το νέο επιτόκιο το ίδιο αυτοκίνητο βγαίνει συνολικά 4000 ευρώ φθηνότερο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε