Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα έκδοση για τη Σειρά 1.

Στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι διαθέσιμη και η X3 M40d.

Νέα έκδοση η Σειρά 1, στην Ευρώπη η X3 M40d

30/5/2018

Το καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα από το να χτυπήσει την πόρτα μας και η BMW ετοιμάζεται για να προσφέρει μία σειρά από ενημερώσεις για διάφορα μοντέλα.

Οι «βαυαροί» ξεκινούν τις αναβαθμίσεις το μοντέλων τους από τη Σειρά 1, η οποία και στις δύο εκδόσεις της (3θυρη και 5θυρη) αποκτά μία νέα έκδοση, η οποία ονομάζεται Metropolitan και μεταξύ άλλων προσφέρει στο γερμανικό μοντέλο εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων και σύστημα πλοήγησης.
 
Διαθέσιμη για όλες τις εκδόσεις εκτός από την «καυτή» M140i, η Metropolitan Edition, μπορεί να συνδυαστεί και με την έκδοση Urban Line προσφέροντας επιπλέον τεχνολογία ασφάλειας όπως κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και σύστημα προβολής και πληροφοριών σχετικά με το όριο ταχύτητας.
 
Από κει και πέρα η φίρμα ενημερώνει πως πλέον στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι διαθέσιμη και η X3 M40d χρησιμοποιώντας τον ίδιο εξακύλινδρο turbodiesel κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 326 ίππους και 680 Nm ροπής, που του επιτρέπουν να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4.9 δευτερόλεπτα. Επιπλέον διαθέσιμη είναι και μία νέα έκδοση της Χ4 και συγκεκριμένα η xDrive30d, η οποία έρχεται με ένα εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα ο οποίος σε αυτή τη περίπτωση προσφέρει 265 ίππους και 620 Nm ροπής.

Είτε μιλάμε για την X3 είτε για την X4, όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται από ένα κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων Steptronic, το οποίο βρίσκεται στο στάνταρ εξοπλισμό.
 
Περνώντας στη Σειρά 5 όπως ενημερώνει η φίρμα τόσο η σεντάν έκδοση όσο και η βάγκον αποκτούν στη συλλογή μία νέα ασημένια απόχρωση (Frozen Dark Silver), ενώ η ισχυρή Μ5 παίρνει με τη σειρά της ένα νέο μπλε χρώμα (Marina Bay Blue), ενώ στη διάθεση των ιδιοκτητών της plug-in υβριδικής 530e iPerformance βρίσκεται πλέον  το σύστημα ασύρματης φόρτισης.
 
Η BMW για τη Σειρά 7 προσφέρει νέες επιλογές σχετικά με το εσωτερικό, ενώ για την i8 Roadster που κυκλοφόρησε πρόσφατα η μάρκα προσφέρει ένα προαιρετικό διακριτικό αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει διπλό μπροστινό σπλίτερ και πίσω σπόιλερ. Τέλος να σημειωθεί πως από το τον Ιούλιο του 2018 όλα τα plug-in υβριδικά μοντέλα και αυτά με κινητήρα βενζίνης που πωλούνται στην Ευρώπη θα προσφέρονται με στάνταρ ένα φίλτρο σωματιδίων για να μπορούν να συμμορφώνονται με το Euro 6d-TEMP.         

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις