Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην από κάλυψη μίας νέας περιορισμένης έκδοσης του DS 3 προχώρησε η φίρμα, η οποία ονομάζεται Cafe Racer.

Η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου πέραν της διαφορετικής εξωτερικής εμφάνισης δεν διαφέρει κάπου άλλου από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Στο εσωτερικό το ταμπλό φέρει και αυτό το ίδιο σήμα «Cafe Racer».

Νέα περιορισμένη έκδοση του DS3

15/6/2018

Στην από κάλυψη μίας νέας περιορισμένης έκδοσης του DS3 προχώρησε η φίρμα, η οποία ονομάζεται Cafe Racer.

Η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου πέραν της διαφορετικής εξωτερικής εμφάνισης δεν διαφέρει κάπου άλλου από τα υπόλοιπα μοντέλα, ωστόσο μέσω της Cafe Racer η φίρμα θέλει να προσφέρει μερικά ιδιαίτερα μοντέλα που θα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.
 
Όπως εύκολα γίνεται ορατό ένα μεγάλο «γκράφιτι» έχει πάρει θέση στην οροφή του γαλλικού μοντέλου, υπεύθυνη για το σχεδιασμό του οποίου είναι η BMD Design με έδρα το Μπορντό της Γαλλίας, ενώ κάποια μικρότερα διακοσμητικά που φέρουν τον αριθμό 3 είναι τοποθετημένα στις κολόνες Β, στο μπροστά μέρος του καπό, αλλά και στις πόρτες.

Στο εσωτερικό το ταμπλό φέρει και αυτό το ίδιο σήμα «Cafe Racer», ενώ τα καθίσματα είναι καλυμμένα από σκούρο καφές δέρμα Nappa. Από κει και πέρα να πούμε πως η κατασκευάστρια εταιρεία προσφέρει το DS3 σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς (Μπλε, Μαύρο, Γκρι και Κόκκινο), ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκονται και οι 17άρες ζάντες αλουμινίου Bellone.
 
Στα τεχνολογικά συστήματα τα οποία εξοπλίζουν το μοντέλο βρίσκονται ο κλιματισμός, οι αισθητήρες στάθμευσης, οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, αλλά και μία οθόνη 7 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας. Σε ότι αφορά τους κινητήρες το DS3 Cafe Racer θα είναι διαθέσιμο με τις δύο βενζινοκίνητες επιλογές PureTech που προσφέρουν 110 και 130 ίππους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος απόκτησης ξεκινά από τις 21.305 λίρες (περίπου 24.300 ευρώ).    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις