Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Πάνω από 600.000 επισκέψεις αυτή την εβδομάδα το autoagora.gr

28/3/2020

Μένουμε σπίτι και... ενημερωνόμαστε περισσότερο από ποτέ. Αυτό αποδεικνύει και το εντυπωσιακό νούμερο των 602.715 εβδομαδιαίων επισκέψεων στην ιστοσελίδα του autoagora.gr. Την ιστοσελίδα που εμπιστεύονται οι opinion leaders της αγοράς.

Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε στάσιμοι. Το αποδεικνύετε εμπράκτως όλοι εσείς που συνεχίζετε να δίνετε ψήφο εμπιστοσύνης στην σωστή και πρώτη ενημέρωση. Οι αποκλειστικότητες που εξασφαλίζει το autoagora.gr σε συνεργασία με την Auto Bild και τα πλούσια θέματα έρευνας και επικαιρότητας γύρω από το αυτοκίνητο, κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού που δεν σταματά να διψά για γνώση.  Μεγαλύτερη απόδειξη τα επίσημα νούμερα από το Google Analytics τα οποία θέτουν μάλιστα και νέο ρεκόρ.

Σε μία μόνο εβδομάδα το autoagora.gr σημείωσε 602.715 επισκέψεις, ένα μεγάλο νούμερο που κρίνεται και ποιοτικό, καθώς συνοδεύεται από το εκπληκτικά χαμηλό bounce rate των 31.73%  (νούμερο που συναγωνίζονται μόνο παγκόσμιοι κολοσσοί ενημέρωσης), και ιδιαίτερα υψηλό χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα.

Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ, πως οι Έλληνες έχουν δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην εγκυρότητα και την μοναδική θεματολογία του autoagora.gr. Παγκόσμιες αποκλειστικότητες, ειδήσεις από ολόκληρο τον πλανήτη και μεγάλες έρευνες γύρω από το αυτοκίνητο, συνεχίζουν να κερδίζουν τους αναγνώστες, ακόμα και αυτή την δύσκολο περίοδο που διανύουμε.


 
Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο, φέρνοντας σας όλη την καυτή επικαιρότητα και όχι μόνο.
 
Όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί αλλά και πιο ενημερωμένοι από ποτέ #μενουμεσπιτι#autoagora.gr
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις