Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ηλεκτρικό Hyundai Kona θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε 19 μέρες από σήμερα. Δείτε όσες λεπτομέρειες έχουμε συλλέξει μέχρι τώρα.

Έρχεται ηλεκτρικό Hyundai Kona

7/2/2018

Η Hyundai Motors θα παρουσιάσει σύντομα το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Kona. Δείτε το σχετικό video και μάθετε πότε ακριβώς αναμένεται το νέο μοντέλο.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018 σχεδιάζει η Hyundai να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της ηλεκτροκίνητης έκδοσης του Kona. Τον Ιούνιο του 2017, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το νέο Kona θα έχει στη γκάμα του και μια ηλεκτροκίνητη έκδοση, στοχεύοντας μάλιστα σε αυτονομία η οποία θα φτάνει τα 390 χιλιόμετρα.
 
Το ηλεκτρικό Kona θα χρησιμοποιήσει διαφορετικό σύστημα μετάδοσης κίνησης από το ηλεκτρικό Ioniq, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία.

Η νέα ηλεκτρική έκδοση του Hyundai Kona θα κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα ανοίξει τις πύλες του για τον Τύπο στις 6 Μαρτίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Κορεάτες έχουν ως στόχο μέχρι το 2020 να λανσάρουν 15 ηλεκτροκίνητα και υβριδικά μοντέλα, εκ` των οποίων δέκα θα προσφερθούν στην ευρωπαϊκή αγορά.
 
Μέσα σε αυτά θα βρίσκεται και το επόμενο SUV της Hyundai με σύστημα κυψέλων καυσίμου, το οποίο θα έχει 800 χιλιόμετρα αυτονομία και θα είναι βασισμένο στην νέα πλατφόρμα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις