Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πόσο απειλεί την λειτουργία των πρατηρίων καυσίμου ο Ιός?

Διαβάστηκε από 28789 αναγνώστες - 27/3/2020

Ο ιός πλήττει σχεδόν όλες τις εταιρίες στην χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων των πρατηρίων καυσίμου. Παρόλο που αποτελούν μέρος της βασικής φροντίδας, δεν αποκλείεται κάποιοι σύντομα να κλείσουν. Τι πρέπει να ξέρουμε?

Εστιατόρια, μπαρ, σχολεία, κέντρα ημερήσιας φροντίδας, πολυκαταστήματα - όλα είναι κλειστά για αόριστο χρονικό διάστημα εξαιτίας της αχαλίνωτης πανδημίας. Τα πρατήρια καυσίμων είναι μια άλλη κατηγορία, όπως τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τα φαρμακεία, οι τράπεζες και έχουν μέχρι στιγμής αποφύγει το κλείσιμο. Αλλά θα μείνει έτσι? Θα καταφέρουν ακόμα και αν η κυβέρνηση συνεχίσει να επιτρέπει την λειτουργία τους, θα αποφύγουν το οικονομικό κραχ με την τεράστια βουτιά της αγοράς?
 
 
Με τα τελευταία γεγονότα να έχουν προβληματίσει ολόκληρη την χώρα, πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν στα πρατήρια καυσίμων να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους, ώστε να αποφύγουν τυχόν προβλήματα, με ανησυχία αν θα καταφέρουν να βρουν καύσιμα τις επόμενες μέρες. Βέβαια λίγες μέρες νωρίτερα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αλλά και η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, εξέδωσαν ανακοινώσεις, και ενημέρωναν το κοινό, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας όσον αφορά στον ομαλό εφοδιασμό μας με καύσιμα.


 
Όσο οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, έτσι και τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Το θέμα είναι να καταφέρουν να αντέξουν μέσα στην κρίση και την οικονομική χρεοκοπία. Αν και αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα ήταν εύκολο να κλείνουν μαζικά τα πρατήρια καυσίμων, ας είμαστε υποψιασμένοι. Την εποχή αυτή οι τιμές είναι πιο χαμηλές από ποτέ, και θα ήταν τουλάχιστον συνετό να το έχουμε εκμεταλλευτεί και να έχουμε γεμίσει το ρεζερβουάρ.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις