Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018 σχεδιάζει η Hyundai να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της ηλεκτροκίνητης έκδοσης του Kona.

Ντεμπούτο το ηλεκτρικό Kona

13/10/2017

Το ντεμπούτο της θα κάνει η ηλεκτροκίνητη έκδοση του Hyundai Kona. Μάθετε περισσότερα.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018 σχεδιάζει η Hyundai να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της ηλεκτροκίνητης έκδοσης του Kona.
 
Τον περασμένο Ιούνιο, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το νέο SUV θα έχει μια ηλεκτροκίνητη έκδοση μέχρι το 2018, στοχεύοντας μάλιστα σε αυτονομία η οποία θα φτάνει τα 390 χιλιόμετρα.
 
Το ηλεκτρικό Kona θα χρησιμοποιήσει διαφορετικό σύστημα μετάδοσης κίνησης από το ηλεκτρικό Ioniq, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας.

Η νέα ηλεκτρική έκδοση του Hyundai Kona θα κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Κορεάτες έχουν ως στόχο μέχρι το 2020 να λανσάρουν 15 ηλεκτροκίνητα και υβριδικά μοντέλα, εκ` των οποίων δέκα θα προσφερθούν στην ευρωπαϊκή αγορά.
 
Μέσα σε αυτά θα βρίσκεται και το επόμενο SUV της Hyundai με σύστημα κυψέλων καυσίμου, το οποίο θα έχει 800 χιλιόμετρα αυτονομία και θα είναι βασισμένο στην νέα πλατφόρμα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις