Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Πρώτες teaser εικόνες του νέου ηλεκτρικού SUV της Porsche!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες teaser εικόνες του νέου ηλεκτρικού SUV της Porsche!

14/3/2023

Η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες teaser του νέου της ηλεκτρικού SUV με τρεις σειρές καθισμάτων και τέρμα hi-tech καμπίνα.

Σε εξέλιξη η ναυαρχίδα της Porsche

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική ήταν η Porsche κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέντευξης Τύπου, καθώς η γερμανική φίρμα εκτός από την έλευση της νέας ηλεκτρικής Cayenne, προχώρησε και στη δημοσιοποίηση των πρώτων teaser εικόνων για το νέο ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει και αναμένεται να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με βάση την πλατφόρμα SSP Sport

Οι εικόνες παρουσιάζουν το αυτοκίνητο σκεπασμένο με ένα σεντόνι, το οποίο μας επιτρέπει να διακρίνουμε μονάχα τις σχεδιαστικές γραμμές, όπως αυτή της κεκλιμένης οροφής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται για το γερμανικό SUV, που εξελίσσεται με την κωδική ονομασία «Κ1». Όπως ανακοινώθηκε θα είναι τοποθετημένο πάνω από την Cayenne στην γκάμα της εταιρείας και θα βασίζεται στην πλατφόρμα SSP Sport.

Νέα hi-tech χαρακτηριστικά

Η καμπίνα θα φιλοξενεί τρεις σειρές καθισμάτων και κατ' επέκταση επτά θέσεις επιβατών. Παράλληλα ο CEO της Porsche, Oliver Blume εκτός από ισχυρές επιδόσεις και αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης, υποσχέθηκε για την καμπίνα μία «εντελώς νέα εμπειρία», υπονοώντας πως θα υπάρχουν έξτρα hi-tech χαρακτηριστικά, αλλά δεν επεκτάθηκε περισσότερο.

Θα απευθύνεται κυρίως σε Κίνα και ΗΠΑ

Το ολοκαίνουργιο μεσαίο ηλεκτρικό SUV της Porsche θα προσφερθεί στην Ευρώπη, όμως θα απευθύνεται κυρίως στις δύο μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες αγορές, των Κίνα και ΗΠΑ. Μάλιστα η πρώτη συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη ενιαία αγορά της Porsche.

Η ναυαρχίδα της Porsche θα είναι ηλεκτρική SUVάρα!
7θέσια καμπίνα.
Έξτρα hi-tech για να προσφέρει «νέες εμπειρίες».
Πάνω από την Cayenne στην γκάμα που θα γίνει ηλεκτρική.
Στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα, SSP Sport.
Θα πλήρωνες όσο όσο για ένα τέτοιο μοντέλο ή ξενερώνεις που είναι ηλεκτρικό;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε