Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σε έλεγχο που είχε γίνει, το όχημα βρέθηκε ανασφάλιστο ενώ αφαιρέθηκε από τον Τζεμπούρ το δίπλωμα οδήγησης, οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.

Σε δίκη o Τζεμπούρ

22/10/2018

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα καθίσει ο πρώην ποδοσφαιριστής πολλών ελληνικών ομάδων Ραφίκ Τζεμπούρ. Δείτε γιατί.

Στα δικαστήρια κατηγορούμενος για πλαστογραφία θα οδηγηθεί ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός πρώην ποδοσφαιριστής πολλών ελληνικών ομάδων είχε εντοπιστεί τον Οκτώβριο του 2015 να οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας BMW με πλαστό αριθμό πλαισίου και αμαξώματος και με πλαστή άδεια κυκλοφορίας.
 
Σε έλεγχο που είχε γίνει, το όχημα βρέθηκε ανασφάλιστο ενώ αφαιρέθηκε από τον Τζεμπούρ το δίπλωμα οδήγησης, οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας, όμως οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως το μοντέλο αν και άρχισε να κυκλοφορεί το 2006, η ημερομηνία που έγραφε πάνω η άδεια ήταν 23 Ιουλίου του 2004. Αυτό το γεγονός ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν νέες έρευνες της Αστυνομίας και τελικά διαπιστώθηκε πως ο αριθμός πλαισίου, αλλά και ο αριθμός του αμαξώματος που έφερε, δεν αντιστοιχούσαν στο αυτοκίνητο του Αλγερινού αλλά σε συνολικά τρία άλλα αυτοκίνητα.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως ιδιοκτήτης του οχήματος εμφανίζεται ένας Γεωργιανός, με τον Τζεμπούρ να υποστηρίζει ότι νοίκιασε την BMW για ένα μήνα έναντι του ποσού των 2.000 ευρώ. Από την άλλη πλευρά, ο Γεωργιανός φέρεται να υποστηρίζει πως ήθελε να πουλήσει το αυτοκίνητο σε τρίτο πρόσωπο που του έδινε χρήματα ανά μήνα και αρνείται κάθε συναλλαγή με τον Αλγερινό.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις