Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ακόμα πιο ισχυρή λέγεται πως θα είναι η νέα Ford Mustang Shelby GT500.

Στα 320 χλμ./ώρα η τελική της GT500

3/1/2018

Ακόμα πιο ισχυρή λέγεται πως θα είναι η νέα Ford Mustang Shelby GT500 όταν κάνει την εμφάνιση της, με το μοντέλο να είναι σε θέση να αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.

Μάλιστα ύστερα από τη διαρροή των εγγράφων που έδειχναν τον κινητήρα που θα δίνει ώθηση στο επερχόμενο μοντέλο, μέσα του εξωτερικού επικαλούνται πληροφορίες που κάνουν λόγο πως το ταχύμετρο του αυτοκινήτου θα φτάσει μέχρι τα 344 χλμ./ώρα, καθιστώντας έτσι αρκετά ισχυρή την νέα GT500.
 
Εκτός από την περισσότερη ισχύ, λέγεται πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί και με νέα modes οδήγησης τα οποία θα το βοηθήσουν να βελτιώσει περεταίρω την απόδοσή του.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως θα υπάρχει μια επιλογή «Drag Strip», αλλά και η λειτουργία Launch Control, έτσι ώστε να ενισχυθεί η εκκίνηση του αυτοκινήτου, ενώ ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι επιλογές οδήγησης για πίστα και για χιόνι ή βρεγμένο έδαφος (Track και Snow / Wet) που βρίσκουμε στις Mustang, οι οποίες δεν θα προσφερθούν στην GT500.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η νέα Ford Mustang Shelby GT500 φημολογείται πως εκτός από τον τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3 λίτρων και τον V8 5.0 λίτρων κινητήρα που συναντάμε στην Mustang GT, θα διατεθεί και με τον V8 5.2 λίτρων  υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με κομπρέσορα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να προσφέρει πάνω από 750 ίππους στο νέο μοντέλο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις