Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στα ίχνη του επερχόμενου SsangYong Korando έφτασαν οι κατασκοπευτικοί φακοί των φωτογράφων.

H νέα γενιά του Korando θα βασίζεται στο e-SIV concept που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου που θα φτάσει το 2020.

Το Korando θα κάνει την εμφάνισή του με ένα νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων αλλά και με ένα βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων.

Βρέθηκε το νέο SsangYong Korando

13/6/2018

Στα ίχνη του επερχόμενου SsangYong Korando έφτασαν οι κατασκοπευτικοί φακοί των φωτογράφων, βρίσκοντας εν κινήσει το επερχόμενο κορεατικό SUV.

Μπορεί το αμάξωμα του αυτοκινήτου να είναι κρυμμένο κάτω από το καμουφλάζ, αλλά είναι σαφές από το συνολικό σχήμα ότι πρόκειται για το επόμενο Korando, το οποίο αναμένεται να βασιστεί στο πρωτότυπο του e-SIV που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο.
 
Μάλιστα το γεγονός πως η νέα γενιά του Korando θα βασίζεται στο e-SIV concept σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου που θα φτάσει το 2020.

Παρόλο το γεγονός πως η φίρμα έχει κρατήσει κρυφές πολλές πληροφορίες, αυτό που γνωρίζουμε σε ότι φορά τις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης, είναι πως πριν από την ηλεκτροκίνητη έκδοση, το Korando θα κάνει την εμφάνισή του με ένα νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων αλλά και με ένα βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων, ο οποίος μαζί με ένα τρικύλινδρο κινητήρα 1.2 λίτρων δεν αποκλείεται να συνεργαστούν και με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για ήπιες υβριδικές εκδόσεις.
 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ηλεκτρική έκδοση που θα βασίζεται όπως προαναφέραμε στο e-SIV concept. Το συγκεκριμένο concept έχει ένα φουτουριστικό σχεδιασμό, όντας ελαφρώς μεγαλύτερο από το τρέχον Korando και χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα 190 ίππων που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 61,5 kWh, με την εταιρεία να εκτιμά πως η συνολική αυτονομία που μπορεί να προσφέρει ανέρχεται στα 320 με 450 χιλιόμετρα ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.
 
Οι διαστάσεις του είναι 4.460 χλστ. μήκος, 1.870 χλστ. πλάτος, 1.630 χλστ. ύψος και 2.675 χλστ. Μεταξόνιο, ενώ τέλος η μάρκα αναφέρει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε μόλις 50 λεπτά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις