Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς η εξέλιξη του Chaos

Συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς η εξέλιξη του Chaos

5/5/2022

Για την πρόοδο του ελληνικού hypercar των 3.000 ίππων μίλησε ο Σπύρος Πανόπουλος στα social media, λέγοντας πως δουλεύουν μέρα – νύχτα για την ολοκλήρωσή του.

Δουλεύουν μέρα και νύχτα για την ολοκλήρωσή του

Εν αναμονή της παρουσίασης του Chaos, ο ιδιοκτήτης της Spyros Panopoulos Automotive ενημέρωσε το κοινό για την εξέλιξη του ελληνικού hypercar των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ, τονίζοντας πως δεν έχουν σταματήσει να εργάζονται πάνω σε αυτό όσες περισσότερες ώρες μπορούν μέρα και νύχτα.

Πριν λίγους μήνες είχε προκαλέσει σάλο η παρουσίασή του Chaos

Ο Σπύρος Πανόπουλος έσπασε τη σιωπή του, αναφέροντας νέες λεπτομέρειες για το project Chaos. Το εν λόγο εγχείρημα πριν μερικούς μήνες είχε προκαλέσει σάλο διχάζοντας το ελληνικό κοινό  σχετικά με την παρουσίαση των ψηφιακών σχεδίων του μοντέλου. Παρόλα αυτά, ο ιδρυτής της Spyros Panopoulos Automotive απάντησε στα ερωτήματα που αφορούσαν τη σχετική πρόοδος στη διαδικασία παραγωγής και της κατασκευής.

Η αποκάλυψη θα γίνει live από την ιστοσελίδα της εταιρείας

Επιπλέον, τονίζει πως επέλεξε πως δεν θέλει να δημοσιεύσει νέες φωτογραφίες από το hypercar, μέχρι να έρθει η ώρα της παρουσίασης του Chaos, όπου θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε