Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τέλος το «Κινουμαι Ηλεκτρικά 2» : Θα έχουμε 3ο κύκλο & με πόσα λεφτά;

Τέλος το «Κινουμαι Ηλεκτρικά 2» : Θα έχουμε 3ο κύκλο & με πόσα λεφτά;

Διαβάστηκε από 7608 αναγνώστες - 16/10/2023

Η υποβολή νέων αιτήσεων για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου έχει «παγώσει». Το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ολοκληρώνεται στα τέλη του 2023. Θα υπάρχει νέος κύκλος και πόσα λεφτά θα είναι η επιδότηση;

Αιτήσεις τέλος για το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» - Γιατί συμβαίνει αυτό

Όποιος προσπαθήσει να κάνει αίτηση για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού οχήματος, θα δει την προσπάθειά του να πέφτει στο κενό. Η πλατφόρμα έχει «παγώσει», δεν λαμβάνει νέα αιτήματα και όσοι μπαίνουν να κάνουν δήλωση βλέπουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα: «Δεν είναι δυνατή η υποβολή αιτήματος επιδότησης λόγω υπέρβασης του ορίου του προϋπολογισμού για τη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχου-οχήματος. Η αίτηση σας αποθηκεύεται στο πληροφοριακό σύστημα της δράσης και μπορεί να επανυποβληθεί σε περίπτωση ακύρωσης ή απόρριψης υποβληθέντων αιτήσεων». 
 
Μετάφραση: Το κονδύλι που είχε προβλεφθεί για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έχει εξαντληθεί. Στο διαθέσιμο προϋπολογισμό του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» υπάρχουν χρήματα μόνο για την επιδότηση ηλεκτρικών ποδηλάτων. Επομένως, για να γίνουν αποδεκτές νέες αιτήσεις πρέπει να απορριφθούν (αν απορριφθούν) κάποιες ήδη κατατεθειμένες. Κάπως έτσι το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» τελειώνει 2-3 μήνες πριν από το προβλεπόμενο φινάλε του, στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε