Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τι θα λέγατε για ένα Suzuki Jimny Cabrio;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι θα λέγατε για ένα Suzuki Jimny Cabrio;

2/11/2022

Το εμβληματικό 4x4 SUV της Suzuki έγινε cabrio από έναν κινεζικό βελτιωτικό οίκο.

Μίξη Suzuki με Wey

Το σκληροτράχηλο, off-road μοντέλο της Suzuki που πάντα θα ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα του και για το γεγονός ότι μπορεί να πάει παντού μετατράπηκε σε cabrio από το κινεζικό βελτιωτικό οίκο YiChe Garage, που το τροποποίησαν ώστε να μοιάζει με μοντέλο της εταιρείας Wey και της σειράς Tank.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ονομάζεται «Conscience»

Για την μετατροπή του Suzuki Jimny χρησιμοποιήθηκαν τα Tank 100 και 300 της κινεζικής μάρκας και το όνομα που δόθηκε στο αυτοκίνητο είναι «Conscience». Επίσης άλλαξαν  το σήμα της Wey για αποφύγουν προβλήματα με τα πνευματικά δικαιώματα και το αντικατέστησαν με το εμπορικό σήμα της εν λόγω εταιρείας βελτιώσεων. Αναφορικά, το Suzuki Jimny Cabrio δεν θα πωλείται στην αγορά της Κίνας, αλλά είναι διαθέσιμο για αγορές του εξωτερικού  και θα κοστίζει 60.000 ευρώ.

Αναμένεται η παρουσίαση του Jimny Long

Το Suzuki Jimny Long ήταν να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2022, όμως η μεγάλη ζήτηση της απλής 3θυρης έκδοσης ανέβαλε αυτά τα σχέδια. Το μοντέλο αυτό θα είναι 5θυρο με μεταξόνιο 2.550 χιλιοστών (+300χλστ.), μήκος 3.85 μέτρα, ενώ το πλάτος και το ύψος του θα είναι ίδια με την 3θυρη έκδοση. Θα «φοράει» ένα ήπια υβριδικό τουρμπάτο κινητήρα αντί του ατμοσφαιρικού κινητήρα των 102 ίππων και των 130 Nm ροπής που συναντήσαμε στο 3θυρο Jimny.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε