Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα δίθυρο σπορ αυτοκίνητο θα κατασκευάσουν οι άνθρωποι της General Motors, το οποίο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Η εικόνα teaser με το σπορ μοντέλο να βρίσκεται στο βάθος αριστερά.

To ηλεκτρικό coupe της GM έρχεται

10/10/2017

Ένα δίθυρο σπορ αυτοκίνητο θα κατασκευάσουν οι άνθρωποι της General Motors, το οποίο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Μάθετε περισσότερα.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ εργάζονται οι άνθρωποι της General Motors, οι οποίοι μέχρι το 2023 θα έχουν παρουσιάσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό δίθυρο σπορ αυτοκίνητο.
 
Την περασμένη εβδομάδα, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε μια εικόνα teaser για την προεπισκόπηση κάποιων από τα 20 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα λανσάρει μέχρι το 2023. Αν ωστόσο κανείς κοιτάξει καλύτερα την φωτογραφία θα διαπιστώσει πως μέσα στα αυτοκίνητα που καλύπτονται υπάρχει και ένα πιο χαμηλό σπορ μοντέλο.

Το κάλυμμα δεν επιτρέπει να εξακριβωθούν συγκεκριμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο το coupe φαίνεται να έχει σχετικά μικρό μεταξόνιο ένα μακρύ καπό μεγάλα φτερά αλλά και μία αεροτομή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως φήμες κάνουν λόγο ότι το αυτοκίνητο που απεικονίζεται είναι μια ηλεκτροκίνητη έκδοση του Chevrolet Camaro, ενώ υπάρχουν και οι φωνές που λένε πως πρόκειται για μία ηλεκτρική Cadillac.
 
Όπως και να έχει περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις