Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Qashqai βρίσκεται σε όλες τις εκθέσεις Nissan

Διαβάστηκε από 16608 αναγνώστες - 27/7/2021

Η 3η γενιά του Qashqai είναι ήδη στις εκθέσεις της Nissan στη χώρα μας και με νέα πλατφόρμα και προηγμένη τεχνολογία έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του!

Πλέον οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν την δυνατότητα να δουν σε όλες τις ελληνικές εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan, το ολοκαίνουργιο ιαπωνικό SUV. Με πάνω από τρία εκατομμύρια πωλήσεις πανευρωπαϊκά και με 40 χιλιάδες πωλήσεις εντός Ελλάδος, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς, η εμπορική διάθεση της 3ης γενιάς ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Έχοντας θέσει η Nissan σαν στόχο το 50% των πωλήσεων της στην Ευρώπη να είναι «εξηλεκτρισμένες», το νέο Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό Nissan LEAF.

Το ιαπωνικό μοντέλο σκοπεύει να καλύψει κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με εκδόσεις δικίνητες και τετρακίνητες, με χειροκίνητο 6τάχυτο ή με το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων και πάντα με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.
Τα πακέτα εξοπλισμού για το νέο Qashqai είναι πέντε (Elite, Premium, N-Connecta, N-Connecta Feel και Techna) και η τιμή του ξεκινάει από τις 24.490 ευρώ.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε