Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αν δε θέλουμε να αλλάξουμε αμάξι, ο μόνος τρόπος να αυξήσουμε τις μεταφορικές του οχήματός μας, είναι να αγοράσουμε –σύμφωνα με τις ανάγκες μας- μπαγκαζιέρα οροφής, τρέιλερ, βάσεις ποδηλάτου ή σχάρα.

Αφιέρωμα: Μπαγκαζιέρες

Διαβάστηκε από 23734 αναγνώστες - 1/1/2016

Μπαγκαζιέρες οροφής, συρόμενα τρέιλερ, σχάρες και βάσεις ποδηλάτου. Όλα τους στην υπηρεσία σας, ώστε να μεγαλώσετε τις μεταφορικές δυνατότητες του οχήματός σας. Τι ταιριάζει, όμως, στις δικές σας ανάγκες; Πόσο επιπλέον χώρο χρειάζεστε;

Τι κάνουμε αν το αυτοκίνητο δε χωράει όσα εμείς θέλουμε μαζί μας; Γίνεται να στερήσουμε από τα παιδιά μας τη χαρά του ανέμελου παιχνιδιού με το ποδήλατό τους;

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να βλέπουμε αυτοκίνητα με ανοιχτά πορτ-μπαγκάζ που κρατιούνται με σχοινιά ή πράγματα δεμένα στην οροφή και χίλιες δυο πατέντες δικές μας εμπνεύσεως. Όλα αυτά προφανώς έχουν συνέπειες και κόστη άλλοτε άμεσα άλλοτε έμμεσα και δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις μοιραίες. Είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης και όχι προσωπικής απόφασης να διασφαλίσουμε την οδηγική ασφάλεια και τη δικιά μας αλλά και των άλλων.

Το άναρχο φόρτωμα του αυτοκινήτου μπορεί να αλλοιώσει την οδική συμπεριφορά του οχήματός μας, ενώ συχνό είναι το φαινόμενο να βλέπουμε αντικείμενα να ίπτανται σε ένα φρενάρισμα ή να φεύγουν από την αντίσταση του ανέμου. Επιπλέον μη λησμονούμε ότι και η κατανάλωση αυξάνεται και ειδικά σε ταξίδια που οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μεγάλες η διαφορά μπορεί να γίνει εμφανής.

Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να προμηθευτούμε αξεσουάρ ταξιδιού όπως μπαγκαζιέρες, σχάρες οροφής και βάσεις ποδηλάτου και τρέιλερ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις