Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κορυφαία λιπαντικά από την Flor Oil

13/4/2017

Η ελληνική εταιρεία Flor Oil με πάνω από μισό αιώνα ζωής είναι σε θέση πλέον να προσφέρει μερικά από τα καλύτερα λιπαντικά και ορυκτέλαια στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Η εταιρεία Flor Oil, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων από το 1963, με την μακρόχρονη πείρα της να αποτελεί εγγύηση για την μεγάλη τεχνογνωσία της. Η εταιρεία μετά από περισσότερο από μισό αιώνα ζωής έχει γιγαντωθεί και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.
 
Συγκεκριμένα, η Flor Oil παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων, καθώς και ειδικών προϊόντων. Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Στις προτεραιότητες της εταιρείας είναι η εξαιρετική προστασία των μηχανών/μηχανημάτων και το εξασφαλίζει αυτό μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, οι οποίοι επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που προσφέρει.
 
Παρακάτω ακολουθεί μία σύντομη περιγραφή μερικών εκ των κορυφαίων προϊόντων της:
 
SYN N MAX SAE 5W-30
Προηγμένης σύνθεσης, 100% συνθετικό λιπαντικό, υπερυψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης, αερίου και πετρελαίου. Εξασφαλίζει άριστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε μεγάλα διαστήματα αλλαγής. Κατάλληλο για πολυβάλβιδους κινητήρες, καταλυτικούς και συμβατικούς, με ή χωρίς turbo.
 
SYN L MAX SAE 10W-40
Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό. Πρόκειται για πολύτυπο λιπαντικό υπερυψηλής απόδοσης σχεδιασμένο για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, καθώς και κινητήρες αερίου. Είναι ιδανικό για τους κινητήρες τεχνολογίας EURO II.
 
GEAR OIL (SAE 80W-90, 85W-140)
Πολύτυπες βαλβολίνες, άριστης ποιότητας κατάλληλες για κιβώτια ταχυτήτων, διαφορικών, συστήματα μετάδοσης κίνησης, επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά και δομικά μηχανήματα, με πρόσθετα αντοχής στις υψηλές πιέσεις. Προσφέρουν εξαιρετική προστασία αποτρέποντας τον αφρισμό και την διάβρωση.
 
LUB (SAE 20W-50, 15W-40)
Πολύτυπα λιπαντικά άριστης ποιότητας με ειδικά πρόσθετα κατά της φθοράς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες τις εποχές. Είναι σχεδιασμένα για κινητήρες που λειτουργούν κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Είναι κατάλληλα για πετρελαιοκινητήρες, βενζινοκινητήρες και αερίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ στο site της εταιρείας

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις