Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πληρώνετε πολλά για καύσιμα; Αν ναι Extra Super Fuel Max

Διαβάστηκε από 6356 αναγνώστες - 5/2/2018

Με τον εξοικονομητή καυσίμου Extra Super Fuel Max θα μειώσεις μέχρι και 27% την κατανάλωσή σου και θα δεις αύξηση στην απόδοση μέχρι και 10%.

Τα συστήματα εξοικονόμησης καυσίμου τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν σημαντική άνοδο στις πωλήσεις τους καθώς όλοι ψάχνουν έναν τρόπο να ξοδεύουν λιγότερα χρήματα σε καύσιμα είτε αυτό αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις τους είτε τη θέρμανση.
 
Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει λύση το Extra Super Fuel Max. Πρόκειται για ένα σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου το οποίο προσφέρει οικονομία καυσίμων από 10% και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα όσο και πετρελαιοκίνητα καθώς και σε οικιακούς καυστήρες. Επιπλέον, η εγκατάστασή του διαρκεί μόλις ένα λεπτό.
 
Εκτός από μείωση της κατανάλωσης καυσίμων το Extra Super Fuel Max προσφέρει και αύξηση απόδοσης από 1% έως και 10% καθώς και μείωση των εκπομπών καυσαερίων κατά 10% έως και 40%.

«H Executive ΜΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο εξοικονόμησης καυσίμου από το 2000. Η εταιρεία μας εισάγει από τις ΗΠΑ και εμπορεύεται μέσω ενός δικτύου περισσοτέρων των 1000 συνεργατών  τους ιονιστές καυσίμου FUELMAX από το 2000, SUPER FUELMAX από το 2002 και EXTRA SUPER FUELMAX από το 2010   
Το FUELMAX είναι ο Νο 1 ιονίστης καυσίμου στο κόσμο και εκατομμύρια συσκευές έχουν εγκατασταθεί σε αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης και καυστήρες.
 
Το Extra Super Fuel Max κοστίζει μόλις 50 ευρώ και διατίθεται από την EXECUTIVE ΜΕΠΕ.
H EXECUTIVE ΜΕΠΕ έχει έδρα την Κατερίνη και κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, εκπρόσωπος της εταιρείας είναι ο Κος Τάσος Παπακώστας τηλ. 6982 914401.

Το Extra Super Fuel Max έχει εφ` όρου ζωής εγγύηση καθώς και 3μηνη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Η εταιρία δεν υπόσχεται θαύματα!

Τηλεφωνο παραγγελιών:698 2914401 - 693 6076118
Website: http://www.fuelmax.gr/xsfm.html 
e-mail: 
[email protected]



 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις