Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τέλος στις μικρογρατζουνιές με 3 βήματα

16/1/2020

3 απλά υλικά και οι μικρογρατζουνιές γίνονται «παρελθόν» από το αμάξι σου. Κι όλα αυτά σε 3 απλά βήματα.

Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από αλοιφή γυαλίσματος και δύο κομμάτια υφάσματος για να καταφέρεις να «διώξεις» τις μικρογρατζουνιές από το αμάξι σου.
Αρκεί να ακολουθήσεις τα 3 βήματα που θα διαβάσεις πιο κάτω και να έχεις τα σωστά υλικά.

Δύο στεγνά και καθαρά κομμάτια υφάσματος θα είναι ο πρώτος σύμμαχός σου. Φυσικά η υφή τους πρέπει να είναι απαλή για να μη δημιουργήσεις μόνος σου επιπλέον γρατζουνιές στο αμάξι.
Το δεύτερο βασικό σύνεργο είναι μια αλοιφή για εξωτερικό γυάλισμα του αμαξιού. Μπορείς να την προμηθευθείς σε καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτου.


 
Η θερμοκρασία της λαμαρίνας και η σύνθεση της αλοιφής
Ζήτα η αλοιφή που θα αγοράσεις να έχει λεπτή σύνθεση για να απλωθεί εύκολα στο χρώμα του αυτοκινήτου. Για επιτυχημένο γυάλισμα του οχήματος φρόντισε να μην το βλέπει ο ήλιος για αρκετή ώρα έτσι ώστε η θερμοκρασία της λαμαρίνας να είναι χαμηλή.


 
Και τώρα τα 3 καθοριστικά βήματα:
1) Βάλε λίγη αλοιφή σε ένα από τα δύο υφάσματα.
2) Εντόπισε τη γρατζουνιά και με κυκλικές κινήσεις τρίψε το σημείο για περίπου μισό λεπτό. Μην ασκήσεις υπερβολική δύναμη, απλά φρόντισε να απλώσεις καλά την αλοιφή στο επίμαχο σημείο.
3) Με το καθαρό ύφασμα σκούπισε και καθάρισε την αλοιφή που απλώθηκε στο αμάξωμα μέχρι να απορροφήσει και τα τελευταία υπολείμματά της.


 
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η γρατζουνιά έχει χαθεί. Αν υπάρχουν έστω αχνά υπολείμματά της επανάλαβε τη διαδικασία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις