Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φροντίδα αυτοκινήτου με καθαριστικά Meguiars από την Autoplanet

Φροντίδα αυτοκινήτου με καθαριστικά Meguiars από την Autoplanet

Διαβάστηκε από 7727 αναγνώστες - 12/4/2022

Η εταιρεία Autoplanet διαθέτει προϊόντα περιποίησης κορυφαίας ποιότητας της εταιρείας Meguiars για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία Autoplanet δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων από το 2015 με ευρεία γκάμα και άμεση διαθεσιμότητα για την πλειοψηφία των αυτοκινήτων.

Η εξωτερική φροντίδα του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρείς το αμάξωμα καθαρό και λαμπερό. Αυτή η φροντίδα επιπλέον, θα πρέπει να γίνεται τακτικά. Η Meguiars είναι μια εταιρεία βρετανικής προέλευσης, που δημιουργεί εξατομικευμένες σειρές προϊόντων ανάλογα με το «πρόβλημα» του αυτοκινήτου, αλλά και το χρόνο που έχει να διαθέσει κάποιος για την περιποίηση του αυτοκινήτου του. 

Classic: Η κλασική σειρά Meguiars για τη φροντίδα του αυτοκινήτου 
Η σειρά classic της Meguiars, είναι απαραίτητη για αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου τους στην καλύτερη τιμή. Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου είναι από τα πρώτα βήματα κατά την περιποίησή του. Αφού πλύνεις το αυτοκίνητο με νερό και το κατάλληλο σαμπουάν, θα πρέπει να αφαιρέσεις πλήρως τους ρύπους από το αμάξωμα. Γι αυτό λοιπόν το σκοπό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πλήρες κιτ πηλού περιποίησης από την κλασική σειρά της Meguiars. Το συγκεκριμένο κιτ από τη Meguiars, αφαιρεί με ασφάλεια τους επικολλημένους ρύπους και αφήνει την επιφάνεια του αυτοκινήτου λεία σαν γυαλί. 

 

Gold Glass: Η αναβαθμισμένη σειρά της Meguiars
Η σειρά Gold Glass της Meguiars, προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας ενώ παρέχει ενισχυμένη χημική σύνθεση για να διατηρείς το αυτοκίνητο σε άψογη κατάσταση.  Το γυάλισμα του αυτοκινήτου πρόκειται για το στάδιο της περιποίησης πριν από το κέρωμα και είναι αυτό που προσδίδει την βέλτιστη υψηλή στιλπνότητα στο αμάξωμα. Γι αυτό το λόγο, το υγρό κερί carnauba της σειράς Gold Glass της Meguiars, είναι το ιδανικό προϊόν αφού εγγυάται άψογο φινίρισμα και είναι ιδανικό για χρήση πριν από το κέρωμα του αυτοκινήτου. Το υγρό κερί Carnauba Plus της Meguiars, μπορεί να προστατέψει το αμάξωμα από την βλαβερή UV ακτινοβολία ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με DA έκκεντρο αλοιφαδόρο.

Ultimate: Η βελτιωμένη σειρά συνθετικών προϊόντων της Meguiars
Η σειρά Ultimate της Meguiars, αποτελεί την πιο βελτιωμένη σειρά συνθετικών προϊόντων που έχουν ως στόχο την απόλυτη περιποίηση του αυτοκινήτου. Το κέρωμα του αυτοκινήτου αποτελεί το τελικό στάδιο για την ολοκληρωμένη περιποίησή του και είναι απαραίτητο γιατί χάρη σε αυτό, το αμάξωμα θα αποκτήσει μία «στρώση» προστασίας. Η πάστα κεριού της Meguiars, αποτελεί ένα προηγμένο και αμιγώς συνθετικό προϊόν με πολυμερή που δημιουργούν ένα στρώμα προστασίας που διαρκεί. Συνεπώς, είναι μία καλή επιλογή για το τελευταίο βήμα περιποίησης του αυτοκινήτου. Το Ultimate Paste Wax της Meguiars, εφαρμόζεται εύκολα και είναι ακόμη το ιδανικό κερί για τη στεγανοποίηση του αμαξώματος αφού είναι υδροφοβικό. 
 

Η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη, για να διατηρείς το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση. Η Meguiars, έχει δημιουργήσει γι’ αυτό το σκοπό προϊόντα γρήγορης χρήσης που συντηρούν το αμάξωμα. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το Ultimate Quik Wax της Meguiars, το οποίο συντηρεί και προστατεύει το αμάξωμα ανάμεσα στα κανονικά κερώματα. 
 
Η συνιστάμενη συχνότητα χρήσης για τα Meguiar’s καθαριστικά αυτοκινήτου: 

  • Πηλός: μία φορά το χρόνο. 
  • Γυάλισμα & Κέρωμα: μία φορά το τρίμηνο. 
  • Κερί γρήγορης συντήρησης: μία φορά το μήνα. 
  • Σπρέι τακτικής συντήρησης: μία φορά την εβδομάδα. 
Στο κατάστημα της Autoplanet θα βρείτε όλη τη σειρά προϊόντων της εταιρείας Meguiar’s, για να διατηρείτε το αυτοκίνητο σας σαν καινούργιο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 12ο Χλμ Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης, Τέρμα Χλόης, Μεταμόρφωση, ΤΚ 14452.
Τηλέφωνο: 211 8000 881
Facebook
Youtube
Instagram

 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις