Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αρωματικά ζάρια Funky Dice!

20/9/2017

Φρεσκάρετε την ατμόσφαιρα μέσα στο αυτοκίνητο σας, αρωματίζοντας το αλλά και διακοσμώντας το με τα Funky Dice.

 
Τα λεγόμενα fuzzy dices που είδαμε και στην ταινία Grease να είναι κρεμασμένα στον καθρέφτη του grease lightning, ήταν πρώτα το γούρι των Αμερικανών πιλότων του 2ου Παγκοσμίου που τα είχανε μαζί τους στο πιλοτήριο. Αργότερα αυτή η συνήθεια υιοθετήθηκε από τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Στην Autoline Α.Ε. θα βρείτε αρωματικό ζάρι λούτρινο με απαλή υφή και ελαστικό κορδόνι για εύκολη τοποθέτηση . Μπορείτε να το κρεμάσετε στο μεσαίο εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου σας , στο σπίτι η όπου αλλού νομίζετε και να δώσετε άρωμα στο χώρο.

Δαθέσιμα αρώματα: levanda, fresh, vanilla.

Η Autoline A.E. είναι η µεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τοµέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, µε πάνω από 5.000 ετοιµοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως µια απ` τις πιο ανταγωνιστικές, ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόµενες εταιρίες µε σήµα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιµές των ειδών της. Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, µε την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σηµαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιµων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάµα προϊόντων, που καλύπτει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.
  

AUTOLINE Α.Ε.
3ο χλµ Εθνικής οδού Θεσσαλονικής-Αθηνών, Έναντι ανατολικής πύλης λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.autoline.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις