Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Auto ER Accessories: Χειροποίητα αξεσουάρ με ένα κλικ

Διαβάστηκε από 7870 αναγνώστες - 2/4/2020

Η Auto ER Accessories δραστηριοποιείται τόσο στη παραγωγή όσο και στην εμπορία αξεσουάρ αυτοκινήτων. Κάντε τις ηλεκτρονικές αγορές σας με ένα κλικ, είτε πρόκειται για λιανική είτε για χονδρική. Γιατί άλλη χάρη έχει το χειροποίητο.

Εάν θέλετε το καλύτερο για το αυτοκίνητο σας τότε η Auto ER Accessories θα σας το δώσει. Η γνωστή εταιρία της Βορείου Ελλάδος εκτός από την πολύχρονη δραστηριότητα της στην εμπορία αξεσουάρ αυτοκινήτων, τα τελευταία 4 χρόνια παράγει η ίδια μια σειρά από προϊόντα Α ποιότητας.  Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε χειροποίητα:
  • Πατάκια αυτοκινήτου
  • Πλατοκαθίσματα
  • Ημικαλύμματα
  • Καλύμματα ταμπλό
  • Κουκούλες
 
Τα προϊόντα της βρίσκονται στα ράφια όλων των γνωστών καταστημάτων με αξεσουάρ αυτοκινήτων, σε πρατήρια καυσίμων και πλυντήρια. Είτε έχετε καινούργιο αυτοκίνητο, είτε μεταχειρισμένο, είστε ιδιώτης ή ακόμα και έμπορος; Η Auto ER Accessories θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Πλέον νέα προσθήκη στη μεγάλη γκάμα των προιόντων της εταιρίας τα φαρμακεία αυτοκινήτων. Εσείς λέτε πως ακριβώς θέλετε το φαρμακείο του οχήαμτος σας και η  Auto ER Accessories θα σας το δημιουργήσει από το μηδέν. Πωλήσεις λιανικής αλλά και χονδρικής.

Είστε υπεύθυνος σε πλυντήριο αυτοκινήτων; Παραγγείλτε χάρτινα πατάκια σε χονδρική και βγείτε διπλά κερδισμένοι. Ποιότητα και οικονομία είναι εξασφαλισμένα για εσάς και την επιχείρηση σας.

Εξατομικευμένες λύσεις, παραγγελίες κατά προτίμηση και φυσικά αδιαμφισβήτητη ποιότητα από τους καλύτερους του είδους. Τεχνογνωσία και τεχνολογία θα σας αφήσουν σίγουρα ικανοποιημένους.

Η εταιρία δημιούργησε ένα πληρέστατο e-shop με σκοπό να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς. Να σημειώσουμε πως πέρα από τη γκάμα των χειροποίητων ειδών, εμπορεύεται όλη τη γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτων τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική πώληση.
 

Επικοινωνία:
Επωνυμία: Auto ER Accessories
Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 38 Εύοσμος- Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2313036000 - 6943461710
Site: https://www.facebook.com/evristhenisrentetzis/
e-shop: https://patakiaautokinitwn.gr/el/ 
fb: https://www.facebook.com/PatakiaAutokinitwn.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις