Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χειροποίητα πατάκια και καλύμματα

4/8/2017

Η AUTO ER ACCESSORIES δραστηριοποιείται στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα καλύμματα αλλά και τα πατάκια αυτοκινήτων. Επιπλέον, παράγει πλατοκαθίσματα και ημικαλύμματα.

Η AUTO ER ACCESSORIES δραστηριοποιείται στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα καλύμματα αλλά και τα πατάκια αυτοκινήτων.

Ωστόσο αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός πως τα προϊόντα της είναι χειροποίητα, τα οποία παρέχει τόσο σε χοντρική, όσο και σε λιανική πώληση.

Τα πατάκια αλλά και τα καλύμματα καθισμάτων, είναι κατασκευασμένα στο χέρι, από πολύ καλής ποιότητας υλικά, ακριβώς στα μέτρα του αυτοκινήτου του κάθε πελάτη, ενώ  η γκάμα σχεδίων αλλά και χρωμάτων που διαθέτει είναι αρκετά μεγάλη, με την AUTO ER ACCESSORIES να είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Οι υπηρεσίες όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς η εταιρεία φέρει πληθώρα άλλων αξεσουάρ, όπως: υαλοκαθαριστήρες, φαρμακεία αυτοκινήτου, τάσια, πυροσβεστήρες, αλυσίδες κ.α, ενώ οι πελάτες εκτός από τις καλές τιμές, μπορούν να εκμεταλλευτούν και τις προσφορές που διαθέτει.   


Επικοινωνία
AUTO ER ACCESSORIES
Καραολή Δημητρίου 38
Εύοσμος – Θεσσαλονίκη 56224
Τηλ:2313036000
Email: [email protected]  
Website: http://www.car.gr/cartalog/view/5391/patakiaautokinitwn.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις