Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πλατοκαθίσματα και πατάκια άριστης ποιότητας

Διαβάστηκε από 7154 αναγνώστες - 6/6/2020

Εάν το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι σημαντικό, τότε το εσωτερικό είναι το παν. Η εταιρία Dragon Car Styling με 35 χρόνια εμπειρίας, μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα γύρω από πατάκια και πλατοκαθίσματα αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο, είναι το δεύτερο σπίτι μας. Πολλές ώρες, πολλές κακουχίες άρα και πολλές φθορές που αφήνουν το αποτύπωμα τους σε κάθε εκατοστό.

Αναβαθμίστε τον εσωτερικό διάκοσμο του αγαπημένου σας οχήματος αλλάζοντας τα πλατοκαθίσματα και τα πατάκια με τις δικές σας προσωπικές επιλογές.

Σύμμαχος σας, οι καλύτεροι του χώρου, Dragon Car Styling οι οποίοι από το 1984 δεν σταματούν να ομορφαίνουν όλα τα αυτοκίνητα. Με εξειδίκευση στην κατασκευή μοκετών και πλατοκαθισμάτων αυτοκινήτου, χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες μεθόδους, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να πληροί όλες όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Το αποτέλεσμα είναι πάντα ανώτερο ακόμα και των προσδοκιών, για 3 βασικούς λόγους. Αρχικά οι πρώτες ύλες εισάγονται από την Ιταλία και αι είναι άριστης ποιότητας, ελεγμένες και πιστοποιημένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την μέγιστη ανθεκτικότητα και άνεση στην καθημερινή χρήση. Έπειτα τα μηχανήματα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι δοκιμασμένα και δίνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ενώ τέλος, το προσωπικό διαθέτει τεράστια πείρα και εμπειρία όσο δουλεύει κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά.

Η βιοτεχνία διαθέτει τα είδη της σε υπερχονδρική, χονδρική και λιανική πώληση, ενώ η παραγωγή της διατίθεται σε ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων της ελληνικής αγοράς. Τα προϊόντα της Dragon Car Styling μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market, αντιπροσωπειών και καταστημάτων λιανικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Βρείτε πλατοκαθίσματα     
  • Πετσετέ
  • Τρυπητά
  • Smart
Και πατάκια αυτοκινήτου για όλες τις μάρκες! Πατήστε εδώ και δείτε τα όλα από την άνεση του υπολογιστή σας! Για custom παραγγελίες επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρία!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Dragon Car Styling
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 45, 14122 Ν. Ηράκλειο
Τηλ: 210 5141 303
e-mail: [email protected]
Site: https://dragonshop.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις