Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δερμάτινες επενδύσεις υψηλού επιπέδου

9/6/2017

Η εμμονή στη ποιότητα κατασκευής των δερμάτινων επενδύσεων, ξεχωρίζει την GREGORYLEATHER από την ανταγωνισμό. Η εταιρία GREGORY LEATHER δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ποιοτική κατασκευή και στη παροχή υπηρεσιών αντάξιων των πελατών της.

Η εταιρία GREGORY LEATHER διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα κατασκευής με εξελιγμένα ηλεκτρονικά μηχανήματα που σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό της, παράγει δερμάτινα σαλόνια υψηλής ποιότητας.
  • Ο δυναμικός εξοπλισμός της εταιρίας περιλαμβάνει:
  • Σχεδιασμό πατρόν με ηλεκτρονικά μέσα
  • Αυτόματο κοπτήριο δερμάτων τελευταίας τεχνολογίας.
  • Επεξεργασία δέρματος σε περφορέ (τρυπητό)
  • Ειδικές μηχανές ραφής δέρματος
 
Σωστή παροχή υπηρεσιών, σημαίνει γρήγορη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, πριν και μετά την παράδοση, Για το λόγο αυτό έχει πιστοποιήσει την παραγωγική διαδικασίας της με ISO 9001-2000, εγγυώμενη έτσι τη μακροζωία των υλικών.

Η εταιρία GREGORY LEATHER δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ποιοτική κατασκευή και στη παροχή υπηρεσιών αντάξιων των πελατών της. Εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό της και ανανεώνοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θέτει τα ποιοτικά standards ένα σκαλί ψηλότερα.

Συνδυάζοντάς τα με το πάθος για την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος η GREGORY LEATHER, εγγυάται δερμάτινες επενδύσεις που συνδυάζουν την άνεση και την πολυτέλεια σε συνδυασμό με ποιότητα υψηλού επιπέδου.

Ενδεικτικό της ποιότητας που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας είναι ότι μας επισκέφτηκε το πολύ μεγάλο Γερμανικό κανάλι RTL για να κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στις μεθόδους και την ιδιαίτερη τεχνοτροπία που ακολουθούμε κατά την επεξεργασία και τοποθέτηση των δερμάτων.

Μετατρέπουμε το τιμόνι σας από απλό (πλαστικό ή δερμάτινο) σε σπορ, με ιδιαίτερη εμφάνιση και αξεπέραστη αίσθηση.

Πάντα με δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, που μόνο η Gregory Leather μπορεί να σας προσφέρει. Τα δέρματα είναι μόνο εισαγωγής άριστης ποιότητας, γνήσια , τα original δέρματα που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων με τους εργοστασιακούς κωδικούς.
 
Επικοινωνία
Leather Gregory
Γ. Κεσσόπουλος
Κεντρικά: 2ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών.
Τηλ. Κέντρο 2310 753 227
email: [email protected]
Site: www.gregoryleather.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις