Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΨΑΘΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Ο απόλυτος συνδυασμός εργονομίας & μόδας

7/7/2017

Οι νέες ψάθες αυτοκινήτου της εταιρίας Autoline A.E. ξεχωρίζουν χάρη στο µοναδικό στυλ, τον μοντέρνο σχεδιασµό και την προσιτή τιμή τους.

Οι νέες ψάθες αυτοκινήτου της εταιρίας Autoline A.E. ξεχωρίζουν χάρη στο µοναδικό στυλ, τον μοντέρνο σχεδιασµό και την προσιτή τιμή τους. Η σειρά περιλαµβάνει µια µεγάλη γκάµα συνδυασμένων φυσικών υλικών, χρωμάτων και σχεδίων η οποία καλύπτει όλους τους τύπους των επιβατικών οχηµάτων και εξασφαλίζει απόλυτη άνεση και δροσιά κατά την οδήγηση.
 
 
BAMBUSA | ΨΑΘΑ ΒΑΜΒΟΟ
Τα περισσότερα είδη Bambusa είναι αρκετά μεγάλα με κλαδιά ικανά να φτάσουν μέχρι και 11 μέτρα! Παρασυρθείτε μέσα στo καταπράσινο δάσος bamboo στο Kyoto της Ιαπωνίας και αφεθείτε σε μια μεθυστική μελωδία από φλογέρες συνοδευόμενη από ένα απαλό άρωμα με μυρωδιά από σάκε. Νιώστε την απόλυτη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας κατά την οδήγηση με την θεραπευτική βοήθεια της Bambusa!
 
 
 
ΒΟΝΥ | ΨΑΘΑ ΒΑΜΒΟΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ
Τα bamboo αποτελούν ένα είδος το οποίο έχει αξιοσημείωτη επιρροή στην οικονομία και τον πολιτισμό της Ασίας. Η λέξη “μπαμπού” προέρχεται από τον όρο “kannada bambu”, ο οποίος έχει Ινδονησιακές και Μαλαισιανές ρίζες. Το μπαμπού έχει υψηλότερη αντοχή από το ξύλο.
Αποδράστε από την καθημερινότητα και πάρτε μια βαθιά ανάσα οξυγόνου μέσα σε τροπικά δάση παρέα με τις ψάθες Bony!
 
 
GREY SIDES  | ΨΑΘΑ ΒΑΜΒΟΟ ΜΕ ΓΚΡΙ ΠΛΑΙΝΑ
 
Το “Σοφιστικέ Γκρι” εκτός από σέξι, είναι πολύ κομψό και εκλεπτυσμένο. Το γκρι εδώ και χρόνια δεν θεωρείται απλά το “χρώμα του τσιμέντου”. Είναι η ιδανικότερη επιλογή αν θέλετε να προβάλλετε ένα σοβαρό και ισορροπημένο προφίλ. Αποτελεί πλέον την πιο συχνή επιλογή αγοράς καθώς προσαρμόζεται με ευκολία σε οποιαδήποτε παλέτα χρωμάτων και ταιριάζει σε όλα τα στυλ διακόσμησης.
 
 
WOODEN BEAD | ΨΑΘΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ
 
H ψάθα Wooden Bead είναι ένα πλατοκάθισμα κατασκευασμένο από φυσικές ξύλινες χάντρες. Οι χάντρες αυτές σας προσφέρουν ένα ευχάριστο μασάζ που βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην μείωση της κόπωσης και του πόνου της πλάτης μετά από πολύωρη οδήγηση.
Επιπλέον επιτρέπει την ροή του αέρα ανάμεσα στο κάθισμα και την πλάτη του οδηγού. Κατάλληλο για καθίσματα με πλευρικούς αερόσακους.
 
 
BLACK PUMA | ΨΑΘΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΡΙΓΕΣ

Στις ΗΠΑ όταν οι άνθρωποι λένε «πανθήρες» εννοούν το μαύρο πούμα. Παρά τις αναφορές και τις διάφορες μαρτυρίες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα μαύρο πούμα. Εμείς το ανακαλύψαμε για εσας και σας το παρουσιάζουμε στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς! Η πιο εντυπωσιακή, πολυτελής, εκκεντρική και... μυστηριώδης εμφάνιση που θα μπορούσατε να κάνετε ποτέ!
 
 
 
ACAPULCO |  ΨΑΘΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΡΙΓΕΣ
 
Εν λευκώ: Τόσο απόλυτο, τόσο γαλήνιο, τόσο φωτεινό! Η ψάθα Acapulco σας μεταφέρει μια ανάσα από τις καλοκαιρινές διακοπές χάρη στo στυλ και την κοσμοπολίτικη εμφάνιση του. Ο συνδυασμός λευκού με σιέλ μπαρκάρει στΆ ανοιχτά και σας ταξιδεύει στους απέραντους ωκεανούς της Ελλάδας με την συνοδεία δελφινιών που χορεύουν ανάμεσα απΆ τα κύματα, κι ένα αεράκι τόσο δροσερό που εύχεστε αυτό το ταξίδι να κρατήσει για πάντα...
 
 
 
WAIST SUPPORT | AΝΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΣΗΣ
 
Το ανατομικό μαξιλάρι υποστήριξης μέσης βελτιώνει την στάση του σώματος, μειώνει την καταπόνηση στο κάτω μέρος της πλάτης και ανακουφίζει από την οσφυαλγία. Το Waist Support θεωρείται απαραίτητο για όλους όσοι βρίσκονται σε πολύωρη καθιστική θέση λόγω εργασίας ή μειωμένης κινητικότητας. Με την βοήθεια των δύο ισχυρών ταινιών στο πίσω μέρος του, το μαξιλάρι παραμένει πάντοτε σταθερό στην θέση του.

 
 
 
 
  • Αντιδρωτική σύνθεση
  • Αξεπέραστη ποιότητα
  • Δροσερές και αναπαυτικές
  • Καλύπτουν και το προσκέφαλο
  • Ιδανικές για κάθε τύπο αυτοκινήτου
  • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων
  • Με ειδικά ελάσματα που καθιστούν σταθερό το πλατοκάθισμα
  • Μοντέρνος σχεδιασμός ευέλικτος να ταιριάζει στο προσωπικό στυλ κάθε οδηγού
 
 
 
Προμηθευτείτε τώρα τις πιο πολυταξιδεμένες ψάθες της αγοράς! Θα τις βρείτε σε μοναδικές τιμές, συμφέρουσες για κάθε καταναλωτή στην Autoline A.E και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
 
Η Autoline A.E είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, με πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές , ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της . Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τι ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.
 
 
 
AUTOLINE Α.Ε.
Διέυθυνση: 3ο χλμ Εθνική οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, Έναντι ανατολική πύλη λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321

E-mail: autoline@otenet.gr
Ιστοσελίδα
www.autoline.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις