Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κρύος κινητήρας; Προθερμαντήρες Beru και ξεκίνησες σε χρόνο dt.

Διαβάστηκε από 8033 αναγνώστες - 28/3/2018

Όλοι οι κινητήρες θέλουν τον χρόνο τους για να ζεσταθούν, εκτός εάν είναι εξοπλισμένοι με προθερμαντήρες Beru. Ξεκινήστε σε χρόνο ρεκόρ το αυτοκίνητο σας, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες!

O προθερμαντήρας είναι ένα από τα ουσιώδη εξαρτήματα ενός ντιζελοκίνητου οχήματος. Ένα εξαιρετικό τεχνολογικό στοιχείο που σε έναν κρύο κινητήρα εξασφαλίζει σε χρόνο ρεκόρ ολόκληρο τον κύκλο καύσης και την έναρξη του κινητήρα. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ανάφλεξης για το ψεκαζόμενο καύσιμο μέσω ηλεκτρικά παραγόμενης θερμικής ενέργειας που μεταφέρεται στο θάλαμο καύσης. Για αυτό, είναι φυσικό να θέλετε μόνο το καλύτερο εξάρτημα που υπάρχει στην αγορά!  

Οι προθερμαντήρες της BERU έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη και συνεπή εκκίνηση με κρύο κινητήρα, όχι μόνο όταν είναι καινούργιοι αλλά και μετά από πολλές χιλιάδες εκκινήσεις με κρύο κινητήρα. Και αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ, καθώς τα τελευταία χρόνια οι ντιζελοκινητήρες γίνονται ολοένα και πιο σύνθετοι και αποδίδουν καλύτερα όταν κάθε εξάρτημά τους είναι κορυφαίων επιδόσεων. Για αυτό μπορείτε να βασιστείτε στη BERU, μιας και αυτό αποδεικνύεται κατά τη δοκιμή και σύγκριση των προθερμαντήρων μας με άλλους.  Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής της BERU, οι προθερμαντήρες εμφανίζουν συνεχώς υψηλές επιδόσεις. Ταυτόχρονα, έχουν κατασκευαστεί για μεγάλης διάρκειας λειτουργική ζωή, η οποία διασφαλίζει επιδόσεις, προσφέρει στο χρήστη άνεση και παράγει καθαρότερες εκπομπές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις