Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δεν αρκεί το πορτ-μπαγκάζ; Απέκτησε χώρο με μπαγκαζιέρα οροφής!

Δεν αρκεί το πορτ-μπαγκάζ; Απέκτησε χώρο με μπαγκαζιέρα οροφής!

14/2/2022

Είναι άκρως πρακτικές! Οι μπαγκαζιέρες και οι σχάρες οροφής μας προσφέρουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και είναι ιδανικές για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων με ασφάλεια. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ;

Πόσες φορές έχουμε δει αυτοκίνητα να κυκλοφορούν ανάμεσά μας, με ανοιχτό η μισάνοιχτο το πορτμπαγκάζ, καθώς τα πράγματα που έχει βάλει μέσα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν χωρούν; Αυτό εκτός από παράνομο είναι και επικίνδυνο, τόσο για την ασφάλεια των επιβαινόντων του αυτοκινήτου, όσο και για τους υπόλοιπους που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο. Όλα αυτά μπορούν με μία κίνηση να αποφευχθούν αν γίνει χρήση μιας μπαγκαζιέρας ή μιας σχάρας οροφής.      

Κοινοποίησέ το »


Χρησιμοποιώντας μπαγκαζιέρα κερδίζεις χώρο και δεν χάνεις σε ασφάλεια.
Οι μπαγκαζιέρες μας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε δημιουργώντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην οροφή του αυτοκινήτου μας. Οι ποιοτικές μπαγκαζιέρες χαρακτηρίζονται ως παντός καιρού μιας και είναι κατασκευασμένες ώστε να σας ακολουθούν σε οποιαδήποτε καλοκαιρινή ή χειμερινή δραστηριότητα. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξουμε.

Στα πλεονεκτήματά τους το αεροδυναμικό σχήμα που επηρεάζει την κατανάλωση λιγότερο από ότι οι σχάρες οροφής (­20%), ενώ δεν παράγει θόρυβο.Όλα τα παραπάνω διατηρούν του αυτοκίνητό μας ασφαλές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς τίποτα δεν είναι ακάλυπτο.      

Γιατί να επιλέξω να βάλω σχάρα οροφής και τι γίνεται με τις μπάρες;
Μια πολύ καλή λύση για επιπλέον χώρο είναι οι σχάρες οροφής, οι οποίες είναι αρκετά πιο φθηνές από τις μπαγκαζιέρες και μπορούν να σηκώσουν το ίδιο ή και περισσότερο βάρος. Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους.  

Επιπλέον μία χρηστική λύση για τη μεταφορά φορτίων αποτελούν οι μπάρες οροφής. Οι συγκεκριμένες μπάρες διατίθενται σε πολλούς τύπους, καθώς είναι κατάλληλες για όλα τα μοντέλα της αγοράς, ενώ πάνω σε αυτές μπορούν να προσαρμοστούν οι σχάρες οροφής. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σχάρα, ακόμα και αν αλλάξουμε αυτοκίνητο, αγοράζοντας απλά τις κατάλληλες μπάρες.

Με ποια κριτήρια επιλέγω τη μπαγκαζιερα ή τη σχάρα;
Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να σκεφτούμε για να επιλέξουμε μπαγκαζιέρες και σχάρες οροφής είναι με βάση: α) τις ανάγκες της οικογένειάς μου και την επιπλέον χωρητικότητα που επιθυμώ. Β)Την ποιότητα κατασκευής, γ) το όφελος από την εξοικονόμηση καυσίμου και δ) η σχέση ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Τι πρέπει να προσέξω όσον αφορά τις μπαγκαζιέρες και τις σχάρες οροφής;
- Αν θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου, πρέπει να επιλέξουμε τη λύση της μπαγκαζιέρας. Εξοικονομεί έως και 20% περισσότερο καύσιμο από ότι η σχάρα οροφής. 

- Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε σχάρα οροφής, σιγουρευόμαστε ότι είναι σωστά τοποθετημένη επάνω στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να φροντίσετε να φορτώσετε τη σχάρα σε λογικά πλαίσια. 

- Ακόμα και όταν δεν είναι φορτωμένη, η σχάρα μπορεί να προκαλέσει αύξηση της κατανάλωσης καυσίμων κατά 10% περίπου. Γι αυτό το λόγο, φροντίστε να αφαιρείτε τη σχάρα, όταν δεν σας χρειάζεται. 
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις