Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η μπαταρία δίνει «ζωή» στο αυτοκίνητο, παρέχει ρεύμα σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα και συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης!

Μπαταρίες αυτοκινήτου

Διαβάστηκε από 8650 αναγνώστες - 8/1/2016

Το αυτοκίνητό μας παίρνει «ζωή» από την μπαταρία του. Είναι εκείνη που παρέχει ρεύμα σε όλα τα ηλεκτρονικά του συστήματα, ενώ συμβάλλει ακόμα και στη μείωση της κατανάλωσης. Δείτε τι πρέπει να προσέχετε, αλλά και πώς να κάνετε την πιο συμφέρουσα αγορά.

Η μπαταρία δεν είναι υπεύθυνη μόνο για να «γυρίσει» η μίζα, για να ακούς μουσική και για να ανεβοκατεβάζεις τα παράθυρα με το «δάκτυλο». Η μπαταρία είναι η πηγή ενέργειας του αυτοκινήτου η οποία δίνει ζωή σε μια σειρά από περιφερειακά μέρη. 

Μάλιστα, οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης αναγκάζουν τους κατασκευαστές να στρέφονται όλο και περισσότερο σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν όλο και περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Αρα, πιο ισχυρές και εξελιγμένες μπαταρίες

Πόσο όμως μπορούν οι μπαταρίες να εξελιχτούν και να ανταποκριθούν στις σημερινές απαιτήσεις ενός οχήματος; Αυτό είναι ένα ερώτημα. Παρακάτω, δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις μπαταρίες αυτοκινήτου, την τεχνολογία και τα είδη τους, όπως και το τι θα πρέπει να κάνετε εάν η μπαταρία «πέσει».

INFO
Όλες οι GEL και AGM μπαταρίες είναι στεγανοποιημένες και φέρουν μια ρυθμιζόμενη βαλβίδα. Αυτή είναι μια μικροσκοπική βαλβίδα ασφαλείας η οποία κρατά μια ελαφρά υπερπίεση (θετική πίεση). Οι περισσότερες ρυθμιζόμενες βαλβίδες λειτουργούν κάτω από μια ορισμένη πίεση, -1 έως 4 psi, στο επίπεδο της θαλάσσης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις