Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο βασιλιάς των εξατμίσεων

Διαβάστηκε από 6819 αναγνώστες - 9/5/2020

Η εταιρία NS Racing του Στέλιου Παναγιωτάρα αποτελεί συνώνυμο της λέξης εξάτμιση. Με τεράστια εμπειρία και παρουσία στον χώρο, αποτελεί την πρώτη και μοναδική επιλογή όσων χρειάζονται το καλύτερο αποτέλεσμα σε εξατμίσεις – καταλύτες.

Η τεράστια εμπειρία του ιδρυτή της NS Racing Στέλιου Παναγιωτάρα αλλά και ολόκληρου του προσωπικού, έχουν ανεβάσει την επιχείρηση στην κορυφή εδώ και αρκετά χρόνια. Εάν και εσείς θέλετε εξατμίσεις και καταλύτες υψηλής απόδοσης, στον Μοσχάτο βρίσκεται η Μέκκα σας.

Με εμπειρία από τα πιο απλά αυτοκίνητα μέχρι και αγωνιστικά, το προσωπικό της εταιρίας δεσμεύεται για το καλύτερο αποτέλεσμα, στην πιο λογική τιμή και πάντα με εγγύηση λειτουργίας. Μην αναρωτιέστε εάν είναι οι καλύτεροι, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία.

Χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες αλλά και ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη πως η NS Racing είναι σε θέση να παρέχει αποτελέσματα υψηλού επιπέδου ανεξαρτήτως μάρκας αυτοκινήτου, μοντέλου και χρονολογίας.

Το κατάστημα διαθέτει τα πάντα γύρω από
  • Απολήξεις
  • Καταλύτες
  • Σιλανσιέ
  • Χταπόδια
  • DownPipe
 
Ενώ φυσικά μπορείτε να μιλήσετε με το προσωπικό για να έχετε το δικό σας custom αποτέλεσμα! Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα εγγυημένα και οικονομικά!


Επικοινωνία
Επωνυμία: NS RACING ΠΟΠΑΫ
Διεύθυνση: Καποδιστρίου  Αττική, Μοσχάτο
Τηλ: 2109412900  , 2109415302 – 6944358381
e-mail: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις