Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

JMS/Racelook Bodykit και Barracuda/Cor.Speed Sports Wheels για το νέο Audi A5 B9

22/8/2017

Η συνέχεια του υπέροχου τεχνικά αλλά και πανέμορφου οπτικά Coupe της γερμανικής εταιρίας, δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους ειδικούς της JMS/Racelook, καταλήγοντας σε ένα «δυναμικό» αλλά διακριτικό bodykit για μια ακόμα πιο σπορτίφ πινελιά στο νέο A5 B9.

Η συνέχεια του υπέροχου τεχνικά αλλά και πανέμορφου οπτικά Coupe της γερμανικής εταιρίας, δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους ειδικούς της JMS/Racelook, καταλήγοντας σε ένα «δυναμικό» αλλά διακριτικό bodykit για μια ακόμα πιο σπορτίφ πινελιά στο νέο A5 B9.
 
Για τον «S line» προφυλακτήρα, προσθέσανε το διακριτικό σπόιλερ, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 369 ΕΥΡΩ προ ΦΠΑ, ενώ τον οπίσθιο προφυλακτήρα, συμπληρώνει ένας πολύ δυναμικός αλλά όχι κραυγαλέος διαχύτης αξίας 349 ΕΥΡΩ προ ΦΠΑ, ο οποίος είναι έτοιμος να υποδεχτεί 4 απολήξεις των 90 χιλιοστών. Εναλλακτικά, ετοίμασε η Eisenmann, 4 οβάλ 90x70 απολήξεις.
 
Στους άξονες του A5 τοποθετήσαμε JMS Barracuda/Cor.Speed Challenge ζάντες διαστάσεων10x20”, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 489 ΕΥΡΩ προ ΦΠΑ το κομμάτι και μπορούν να ντυθούν με ελαστικά διαστάσεων 265/30R20.
 
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της JMS/Racelook μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ATP Motors.
 
ATP Motors IKE
Λιοσίων 180
104 45 Αθήνα
Τηλ 210 8315955
e-mail: [email protected]
Site: www.racelook.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις