Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για κορυφαίες επιλογές σε ελαστικά

11/6/2020

Στη Lizard Grip θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών για του αυτοκίνητό σου που φέρουν την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών όπως: Vredestein, Continental, Michelin, Pirelli, Bridgestone, MAXXIS και άλλων.

Εδώ και 10 χρόνια η Lizard Grip βρίσκεται στον απαιτητικό χώρο της εμπορίας, επισκευής και συντήρησης ελαστικών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
 
Το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τη χρήση και τις απαιτήσεις σου. Το μεράκι, η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, η τεχνογνωσία και ο μηχανολογικός εξοπλισμός επιτρέπουν στην ομάδα της Lizard Grip να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις, περιλαμβάνοντας τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες,
 
Η βαθιά γνώση γύρω από τα ελαστικά και η κατανόηση των αναγκών κάθε μοντέλου αυτοκινήτου αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 120 133 44, Ανω Λιόσια Αττικής
Τηλ.: 210 2484177
Κινητό: 6955153113
Site: www.lizardgrip.gr

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις