Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ασφάλεια και άνεση στο χιόνι με αλυσίδες από την Autoline.

22/12/2017

Ο χειμώνας είναι εδώ και σε πολλές περιοχές της χώρας μας το έχει ήδη στρώσει. Προμηθευτείτε χιονοαλυσίδες από την Autoline και κινηθείτε χωρίς άγχος κάτω από όλες τις συνθήκες.

Στην Autoline θα βρείτε τις καλύτερες αντιολισθητικές αλυσίδες της αγοράς και θα μπορέστε να κινηθείτε με ασφάλεια σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο.
Τα δελτία επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες ενώ τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη πέσει στα ορεινά. Η οδήγηση υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να γίνει επικίνδυνη μια και τα ελαστικά των αυτοκινήτων μας δεν έχουν επαρκή πρόσφυση. Αν όμως είστε προετοιμασμένοι και διαθέτετε χιονοαλυσίδες από την Autoline δεν χρειάζεται να αγχώνεστε.

Η κορυφαία ποιότητα των διπλά γαλβανισμένων  αλυσίδων εγγυάται την σωστή λειτουργία τους ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες ενώ η μεγάλη αντοχή είναι εξασφαλισμένη.

Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε χρόνο για την τοποθέτηση. Το βάλε – βγάλε γίνεται σε μόλις 3 λεπτά ενώ η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

Στην Autoline A.E θα βρείτε αλυσίδες για κάθε τύπο οχήματος, για αυτοκίνητα με χαμηλή απόσταση από το έδαφος υπάρχουν ειδικές αλυσίδες 9χλστ (για τα συμβατικά 12 χλστ).   

Για SUV και Jeep προσφέρονται αλυσίδες 16 χλστ ενώ λεωφορεία και φορτηγά μπορούν να χρησιμοποιήσουν σταυρωτές ή ίσιες αλυσίδες 22χλστ.


Η Autoline A.E είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, με πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια  από τις πιο ανταγωνιστικές , ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες  με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της . Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τι ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.

 
Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTOLINE Α.Ε.
Διεύθυνση: 3ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, έναντι ανατολικής πύλης λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail: [email protected]
Website: www.autoline.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις